نحوه گرفتن شوری کباب کوبیده

نحوه گرفتن شوری کباب کوبیده

کباب کوبیده غذایی بسیار لذیذ و خوش طعم است. تهیه این غذا نیاز به مهارت بالایی دارد. در بعضی مواقع میزان نمک از دست آشپز در می رود و غذا شور می شود.

در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما به صورت کامل نکاتی را که می توان با استفاده از آن ها شوری کباب کوبیده را بگیرید، توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

اگر کباب کوبیده های شما شور شد می توانید برای گرفتن شوری آن از راهکار های زیر استفاده کنید:

استفاده از لیموترش: در صورتی که بعد از پخته شدن کوبیده ها متوجه شوری غذا شدید، می توانید به روی کوبیده ها لیمو ترش بریزید و نوش جان کنید. لیمو ترش باعث می شود شوری کباب گرفته شود.

به همراه گوجه فرنگی بی نمک میل کنید: در صورتی که کباب کوبیده های شما خیلی شور شده بود می توانید در کنار آن گوجه فرنگی بدون نمک مصرف کنید. خوردن کباب شور به همراه گوجه بی نمک باعث خنثی شدن طعم شوری غذا می شود.

کباب را می توانید به همراه برنج بی نمک میل کنید: یکی دیگر از روش هایی که می توان شوری کوبیده را بگیرید، درست کردن برنج بدون نمک است. شما می توانید کوبیده های شور را به همراه برنج بی نمک میل کنید تا طعم شور کباب کوبیده را احساس نکنید.

اضافه کردن حجم مواد: قبل از آن که مواد کوبیده را پخته کنید، متوجه شور شدن مواد شدید، می توانید برای اینکه شوری غذا را بگیرید حجم مواد را زیاد کنید. در صورتی که حجم مواد زیاد شود، شوری غذا برطرف می شود و می توانید غذا را با خیال راحت نوش جان کنید.

اضافه کردن مقداری آرد به مواد: در صورتی که مواد کباب کوبیده شما شور شده بود می توانید به مواد مقداری آرد اضافه کنید تا شوری غذا برطرف شود.

نظر شما