کباب مانیسا یک غذای ترکی خوشمزه

کباب مانیسا یک غذای ترکی خوشمزه

یکی از انواع غذا های ترکی و بسیار خوشمزه می باشد که در شهر مانیسا ترکیه تهیه می شود به همین دلیل به مانیسا کباب نام گذاری شده است.

مانیسا کباب به فرم و شکل لوله ای تهیه و درست می شود و می توانید آن را با نان سرو کنید. یکی از مواد اصلی و لازم برای خوشمزه کردن این کباب بی نظیر و لذیذ اضافه کردن کره به آن می باشد و شما می توانید مانیسا کباب را خیلی راحت و سریع برای زمان هایی که هوس یک غذای خوشمزه و متفاوت کرده اید درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم کباب مانیسا

۱/۵ کیلو گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفند

نصف استکان آرد سوخاری

۲ عدد پیاز /رنده شده و آبش گرفته میشه (آبش رو استفاده نمی کنیم)

۲ ق م نمک

۱ ق م فلفل سیاه

۱/۵ ق م پودر فلفل قرمز

‌برای سس

۱/۵ ق غ کره

۲ ق غ رب گوجه فرنگی

۱ ق غ رب فلفلی

نصف ق چ نمک

مقدار کمی فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز

۱ لیوان آب (۲۵۰ میلی لیتر)

برای سرو کردن

۷ عدد نان پیده

گوجه و فلفل کباب شده

‌۱/۵ ق غ کره

طرز تهیه کباب مانیسا

پیاز ها رو رنده کرده و آبشو می گیریم گوشت چرخ کرده رو توی ظرفی ریخته و روش پیاز، آرد سوخاری و ادویه ها رو اضافه کرده و حداقل ۶ تا ۷ دقیقه ورز می دیم.

از کباب نوارهای باریکی آماده می کنیم. من به سیخ چوبی کوچیک کشیدم. کباب ها رو داخل سینی قرار داده و اگه امکان داشته باشه داخل یخچال یک ساعت قرار می دیم تا استراحت کنه.

برای سس رب گوجه، توی تابه کره ذوب شده، رب گوجه فرنگی و رب فلفلی و ادویه ها رو اضافه کرده یکم تفت می دیم بعدا بهش آب اضافه کرده و تا به قوام سس برسه می پزیم.

تابه رو چرب کرده و گرم می‌کنیم کباب ها رو کف تابه می چینیم و زیر و رو سرخشون می‌کنیم.توی تابه کوچک کره رو گرم می کنیم.

پیده ها رو کوچیک کوچیک برش زده و توی بشقاب می‌ذاریم روش سس گوجه فرنگی می‌ریزیم بعد کباب ها رو روش می ذاریم و با جعفری، فلفل و گوجه فرنگی سرو می کنیم در نهایت روش کره گرم شده می‌ ریزیم.

نظر شما