طرز تهیه ناگت مرغ خانگی | نکات طلایی تهیه ناگت مرغ ترد

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی | نکات طلایی تهیه ناگت مرغ ترد

در این دستور به شما طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را آموزش خواهیم داد که هم بسیار خوشمزه است و هم قطعاً سالم تر از ناگت مرغ آماده است.

 ناگت مرغ یکی از انواع مختلفی از ناگت ها است که درست کردن آن در منزل کار سختی نیست. اما ناگت های آماده فرآوری شده که به آنها مواد نگهدارنده زده شده است گزینه ی خوبی نیستند.

در این دستور به شما  طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را آموزش خواهیم داد که هم بسیار خوشمزه است و هم قطعاً سالم تر از ناگت مرغ آماده است.

به کمک این مواد اولیه شما ناگت مرغ خوشمزه برای ۴ نفر خواهید داشت.

مواد اولیه طرز تهیه ناگت مرغ

سینه مرغ خام ۵۰۰ گرم

پیاز کوچک ۱ عدد

پنیر پیتزا رنده شده ۱۵۰ گرم

سیر ۵ حبه

نمک و فلفل به مقدار لازم

آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری

آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

تخم مرغ ۲ عدد

   طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

مرحله اول: چرخ کردن مرغ

در اولین مرحله برای تهیه ناگت مرغ خانگی نیاز است مرغ خام را چرخ کنید. ( میتوانید از قصابی مرغ چرخ کرده آماده تهیه کنید و یا اینکه در غذاساز مرغ را کمی خورد کنید.)

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

سیر و پیاز را رنده کنید و فراموش نکنید که آب اضافی پیاز را خوب بگیرید. در ادامه مرغ، سیر، پیاز و پنیر پیتزا را با هم خوب مخلوط کنید و حسابی با دست چنگ بزنید و یا اینکه آن را در غذا ساز به مدت دو دقیقه خوب مخلوط کنید تا مواد به هم ترکیب شده و یک مایه ی خمیری مانند بدست آید.

در  این مرحله می توانید سس تند، سس کنجد و یا سس خردل و عصاره گوشت هم به مواد اضافه کنید تا ناگت ها طعم بهتری بگیرند. حال، مواد را به مدت یک ربع تا نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

مرحله سوم: آماده کردن آرد و تخم مرغ

در ادامه پودر سوخاری، تخم مرغ هم زده شده و آرد سفید را در سه ظرف جدا گانه آماده کنید. برای خوش رنگ تر شدن ناگت ها میتوانید به تخم مرغ کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.

مواد را از یخچال خارج کرده و آن را به توپ های کوچک اندازه گردو جدا کنید، گرد کنید و کمی آن را پهن کنید. تا به ضخامت حدود یک سانتی متر برسد. ابتدا به آرد سفید سپس تخم مرغ و در آخر به آرد سوخاری آغشته کنید.

میتوانید در این مرحله از قالب های آماده هم استفاده کنید. در فروشگاه ایران کوک میتوانید انواع مختلفی از قالب ها را پیدا کنید.

مرحله چهارم: سرخ کردن ناگت ها

در این مرحله ابتدا روغن مخصوص سرخ کردن را در ماهیتابه ای میریزیم که کمی گود باشد. اندازه روغن باید به قدری باشد که روی ناگت ها را بگیرد. روغن را با حرارت کم داغ می کنیم.

زمانی که روغن به خوبی داغ شد ناگت های آماده کرده را تک تک داخل روغن انداخته و حرارت آن را تا اندازه متوسط زیاد میکنیم. ناگت ها را چند مرتبه بر می گردانیم تا هر دو طرف آن طلایی شود و داخل آن به خوبی مغز پخت شود.

رسپی های مرتبط با طرز تهیه ی ناگت مرغ

طرز تهیه ی ناگت مرغ بدون نان تست

برای طرز تهیه ی ناگت مرغ بدون نان تست ابتدا یک مرغ را کامل خرد کنید و بشورید. حالا نیاز است که شما ران و مرغ را بدون استخوان خرد نمایید. در ادامه باید مرغ های خرد شده را داخل کیسه ریخته و ادویه جات را بر روی آن بریزید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس باید مرغ مزه دار شده را به همراه دو قاشق آرد سوخاری و پنیر پیتزا بریزید. بعد از آن مواد را با قالب دلخواه قالب بزنید . حال داخل تابه روغن را ریخته و ناگت ها را درون ظرف قرار دهید و اجازه دهید تا سرخ و طلایی شود. 

طرز تهیه ی ناگت مرغ خانگی ساده با پنیر پیتزا

برای طرز تهیه ی ناگت مرغ خانگی ساده با پنیر پیتزا ابتدا سینه ی مرغ را خرد کرده و در تابه ای در روغن بپزید. سپس مرغ ها را رنده کنید. حالا به مواد پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و قرمز را اضافه کنید. سپس در ظرف دیگر آرد نان یا پنیر پیتزا را با تخم مرغ به هم بزنید. در ادامه ناگت ها را به شکل مستطیلی در آورده و آن ها را در آرد سفید و سپس مخلوط تخم مرغ و پنیر پیتزا قرار دهید سپس به تابه مقداری روغن اضافه کنید و ناگت های مرغی را به صورت گرد و خشک بپزید. 

 

طرز تهیه ی ناگت مرغ فریزی 

برای طرز تهیه ی ناگت مرغ فریزری ابتدا مرغ ها را به قطعات لقمه ای ریز کنید. سپس در ظرفی جداگانه آرد و ادویه جات را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را هم زده و آرد سوخاری را نیز در کنارتان قرار دهید.  حالا هر تکه را برداشته و در مخلوط آرد بغلتانید. سپس آن را در مخلوط آرد سوخاری و تخم مرغ هم زده شده قرار دهید. در این مرحله آن ها را در ظرف های مخصوص فریز کرده و در زمان دلخواه در روغن سرخ کنید. 

 

طرز تهیه ی ناگت مرغ سوخاری 

برای طرز تهیه ی ناگت مرغ سوخاری ابتدا اطراف نان های تست را جدا کرده سپس قسمت نرم وسط نان تست را خرد کرده و درون میکسر قرار می دهیم. سپس پیاز را سرخ کرده و به مخلوط کن اضافه می کنیم. در ادامه تکه های اضافی و استخوان های گوشت مرغ را جدا کرده سپس به مخلوط کن اضافه می کنیم. حالا سیر را پوست می کنیم و به همراه ادویه جات به مخلوط کن اضافه می کنیم. سپس ۳ قاشق غذاخوری آب سرد به میکسر اضافی می کنیم. در ادامه مایه ناگت را درون قالب های دلخواه ریخته و سپس تخم مرغ هم زده  را در کنارمان قرار دهیم. در ظرفی جداگانه روغن را سرخ کرده و هر تکه ناگت را ابتدا در تخم مرغ می غلطانیم و سپس درون روغن قرار می دهیم تا سرخ شود. 

نکات طلایی طرز تهیه ناگت مرغ:

- اگر هنگام گرد کردن و قالب زدن ناگت ها مایه شما چسبناک بود دست های خود را کمی نمناک کنید تا کارتان راحت تر شود.

- حتماً از روغن مخصوص سرخ کردن اضافه کنید تا دود نکند.

- میتوانید ناگت های مرغ را قبل از مرحله سرخ کردن در فریزر فریز کنید و هر وقت خواستید آن هارا سرخ کنید و مصرف کنید.

- برخی برای درست کردن ناگت مرغ بدون پنیر پیتزا، نان تست خیس خرد شده با کمی شیر را به مرغ چرخکرده اضافه میکنند.

- میتوانید به جای پنیر پیتزا از پنیر گودا و یا پنیر فتا هم استفاده کنید.

- میتوانید از مرغ پخته هم استفاده کنید اما استفاده از مرغ خام طعم آن را بهتر می کند.

- ناگت های خوشمزه تان با سالاد های متنوع، سیب زمینی و به صورت ساندویچی سرو کنید. در کنار آن از انواع سس ها مثل سس قارچ و و سس سیر و سس قرمز استفاده کنید.

نظر شما