طرز تهیه سوپ شیر | این غذای مقوی زمستانی را امتحان کنید
سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد.در این دستور از جو پرک استفاده شده و به همین دلیل اگر وقت کمتری دارید یا دوست ندارید دانه های جو را در سوپ حس کنید انتخاب مناسبی برای شماست.
سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی است و میتوانید در پذیرایی از مهمان هایتان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید.
سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد.در این دستور از جو پرک استفاده شده و به همین دلیل اگر وقت کمتری دارید یا دوست ندارید دانه های جو را در سوپ حس کنید انتخاب مناسبی برای شماست. در ادامه برای طرز تهیه سوپ شیر با سایت ما همراه شوید.
مواد اولیه سوپ شیر
- سینه مرغ متوسط ۲ عدد
- جو پرک ۲۰۰ گرم (۲ پیمانه)
- قارچ ۵۰۰ گرم
- هویج متوسط ۳ عدد
- شیر ۱ لیتر
- نمک ۳ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
- پیاز درشت ۲ عدد
طرز تهیه سوپ شیر
مرحله اول: تفت دادن پیاز
ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را در قابلمه کمی تفت بدهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. سینه مرغ را با مقداری آب اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. مرغ پخته را خارج کنید و وقتی کمی خنک شد آن را ریش ریش کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن هویج
جو پرک و هویج را در آب مرغ بریزید و دو ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا لعاب دهد.
مرحله سوم: ادویه
سپس شیر و مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید سوپ بپزد.
مرحله چهارم: تفت دادن قارچ
قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید. میتوانید 1 قاشق آبلیمو هم به آن اضافه کنید تا رنگش تیره نشود.
مرحله پنجم: اضافه کردن قارچ
وقتی قارچ نرم شد آن را به سوپ اضافه کنید. سوپ شیر را بچشید و مقدار نمک آن را تنظیم کنید. اگر مایل هستید سوپ غلیظ تر شود بگذارید مدت بیشتری روی شعله بماند.
مرحله ششم: تزیین سوپ
سوپ شیر را درون کاسه مورد نظر بریزید. برای تزیین میتوانید از خامه و جعفری استفاده کنید. نوش جان!
رسپی های طرز تهیه سوپ شیر
طرز تهیه سوپ شیر،قارچ و خامه
برای طرز تهیه سوپ شیر،قارچ و خامه ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید.سپس کمی روغن درون قابلمه بریزید و پیازها را در روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زردچوبه را اضافه کنید .سپس سینه مرغ را به همراه چهار لیوان آب و نمک و فلفل به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. بعد از اینکه مرغ پخت، مرغ را از آب خارج کنید و به صورت ریش ریش در بیاورید. هویج را رنده کرده و همراه جو پرک به قابلمه آب مرغ اضافه کنید. سپس هنگامی که جو پرک لعاب انداخت شیر جوشیده و مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کنید. در ادامه قارچ را به صورت ورقه ورقه خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود و به قابلمه سوپ اضافه کنید.بعد از گذشت ۵ دقیقه چند قاشق غذاخوری خامه به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند.
طرز تهیه سوپ شیر بدون مرغ
برای طرز تهیه سوپ شیر بدون مرغ ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. حالا جو از قبل خیس خورده را همراه کره و آب به قابلمه اضافه کنید اضافه کنید. سپس زمانی که جو پخته شد هویج نگینی خرد شده را اضافه کنید.سپس شیر و قارچ و ادویه را اضافه کنید. حالا وقتی خوب لعاب انداخت، خامه را به دلخواه اضافه کرده و مخلوط کنید. سوپ را داخل ظرف سرو ریخته و حالا گشنیز و جعفری خرد شده را نیز اضافی کنید . سوپ شما آماده است.
طرز تهیه سوپ شیر با برنج
برای طرز تهیه سوپ شیر با برنج ابتدا گوجه فرنگی ها ،هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده کنید.سپس برنج را نیز از قبل با مقداری آب خیس کنید. حالا پیازها را نگینی خرد کرده و همراه زردچوبه تفت دهید.سپس هویج و سیب زمینی و گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید تا کمی مواد با هم تفت بخورند. سپس کمی فلفل سیاه و نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید. در ادامه برنج را اضافه کنید.وقتی تمام مواد پخته شد و برنج کاملا شکفته شد می توانید آنها را با گوشتکوب برقی میکس کنید. سپس سبزی سوپ را که ساطوری کردید به سوپ برنج اضافه کنید. وقتی سوپ برنج کاملا جا افتاد و غلیظ شد مقداری آبلیمو اضافه کنید و میل کنید.
نظر شما