طرز تهیه خاگینه شیک و خوشمزه
خاگینه یکی از شیرینی های ساده و قدیمی ایرانی است که از آن به عنوان میان وعده و صبحانه هم می توان استفاده کرد. این شیرینی خوشمزه را برای اینکه مقوی تر باشد به همراه شیره طبیعی انگور سرو می کنند.
برای تهیه خاگینه قالبی که یک غذای ساده و خوشمزه است، میتوانید از دستور زیر استفاده کنید:
مواد لازم خاگینه قالبی
– تخم مرغ: ۴ عدد
– آرد: ۲ قاشق غذاخوری
– شیر: ۱/۲ پیمانه
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
– روغن مایع یا کره: برای چرب کردن قالب
– سبزیجات معطر (مثل جعفری یا شوید) : ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه خاگینه قالبی
۱. آمادهسازی مایه خاگینه :
– تخممرغها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید تا یکدست شود.
– شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
– آرد را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا مایهای صاف و بدون گلوله حاصل شود.
– در صورت تمایل، سبزیجات معطر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
۲. پخت خاگینه :
– قالب مورد نظر را با روغن یا کره چرب کنید.
– مایه خاگینه را در قالب بریزید.
– قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه قرار دهید تا خاگینه پف کند و سطح آن طلایی شود.
۳. سرو :
– خاگینه را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.
– آن را برش زده و در ظرف سرو قرار دهید.
نظر شما