طرز تهیه کتف سوخاری فینگرفودی

طرز تهیه کتف سوخاری فینگرفودی

کتف سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که معمولاً به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود. در ادامه طرز تهیه این غذا را برای شما توضیح می‌دهم.

مواد لازم کتف سوخاری

– کتف مرغ: ۴ عدد

– آرد سفید: ۱ پیمانه

– نمک: به مقدار لازم

– فلفل سیاه: به مقدار لازم

– زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری

– پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)

– پودر پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)

– تخم‌مرغ: ۲ عدد

– شیر: ۱/۲ پیمانه

– روغن مایع: به مقدار لازم (برای سرخ کردن)

– زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)

طرز تهیه کتف سوخاری

۱. آماده‌سازی کتف مرغ :

– کتف های مرغ را شسته و خشک کنید. در صورت تمایل می‌توانید استخوان‌های نازک داخل کتف‌ها را خارج کنید ولی این کار ضروری نیست.

۲. ادویه‌زنی :

– در یک کاسه، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به کتف‌ها بزنید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال استراحت کند تا طعم ادویه‌ها به مرغ نفوذ کند.

۳. آماده‌سازی مواد پوشش :

– در یک کاسه، آرد را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر، تخم‌مرغ‌ها و شیر را با هم خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

۴. پوشش دادن کتف‌ها :

– هر کتف را ابتدا در آرد بغلطانید، سپس به مخلوط تخم‌مرغ و شیر آغشته کنید و دوباره در آرد بغلطانید. این کار باعث می‌شود که کتف‌ها تردتر شوند.

۵. سرخ کردن کتف‌ها :

– در یک ماهی تابه مناسب، روغن را روی حرارت متوسط تا داغ گرم کنید. سپس کتف‌ها را به آرامی در روغن داغ قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی و ترد شود (تقریباً ۱۰-۱۵ دقیقه).

۶. سرو کردن :

– پس از پخت، کتف‌های سوخاری را روی دستمال کاغذی برای جذب روغن اضافی قرار دهید. سپس می‌توانید آن‌ها را با سس دلخواه (مانند سس کچاپ یا ترد) و سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

این کتف سوخاری خوشمزه و ترد، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها یا دورهمی ها است.

نظر شما