بهترین زمان زیارت امام حسین (ع) | این روزها را از دست ندهید

بهترین زمان زیارت امام حسین (ع)  | این روزها را از دست ندهید

در روایات و منابع دینی به فضیلت زیارت امام حسین (ع) در روزهای خاصی اشاره شده است که بهترین آنها را طبق احادیث مشاهده میکنید.

کدام روز برای زیارت امام حسین(ع) بهتر است؟

زیارت حرم مطهر امام حسین(ع) آرزوی بسیاری از شیعیان جهان است، به همین منظور عشاقان اهل بیت هر سال نزدیک اربعین حسینی با پای پیاده برای زیارت سرور شهیدان در پیاده روی اربعین شرکت می کنند چرا که در مکتب شیعه شخصیت و زیارت امام حسین علیه‌السلام از موقعیت ویژه‌ای برخوردار است و به گفته امام صادق زیارتی حتی بهتر از حج است.

زیارت امام حسین (ع) فضیلت و ثواب بسیاری دارد که در جوامع روایی شیعه به آن پرداخته شده است اما زیارت حرم سرور شهیدان در برخی روزها با فضیلت تر است، اگر می خواهید بدانید کدام روزها برای زیارت امام حسین(ع) بهتر هستند، این بخش از نمناک را مطالعه نمایید و سفر به کربلا را با این روزها مقارن سازید.

اگر توان سفر به کربلا و زیارت حرم امام حسین را ندارید،زیارت امام حسین(ع) را از راه دور نیز می‌توان انجام داد و سلام دادن به او و زیارت‌نامه خواندن برای کسانی که حضور ندارند، ثواب زیارت از نزدیک دارد.

شب جمعه

صفوان جمّال روایت کرده است که وقتی امام صادق(ع) به حیره تشریف آوردند به من فرمود:

آیا مایل به زیارت قبر حسین(ع) هستی؟

گفتم:فدایت شوم آیا قبر آن‌حضرت را زیارت می‌کنی؟

حضرت فرمود:چگونه آن‌را زیارت نکنم و حال آن‌که خداوند متعال در هر شب جمعه با فرشتگان و پیامبران و اوصیا به زمین هبوط کرده و او را زیارت می‌کنند. البتّه حضرت محمّد(ص) برترین پیامبران و ما برترین اوصیاء هستیم. ( ابن قولویه، کامل الزیارات، ص ۲۹۴)

روز عرفه

امام صادق(ع) فرمود:

کسی که در روز عرفه با معرفت و شناخت به حق آن‌حضرت به زیارت قبر مطهّرش برود خداوند منّان ثواب هزار حج و هزار عمره مقبول و هزار بار جنگ نمودن با دشمنان خدا در رکاب نبی مرسل یا امام عادل به او می‌دهد. ( ابن قولویه، کامل الزیارات، ص ۲۹۴)

ماه رجب و ماه شعبان

احمد بن محمّد بن ابی نصر بزنطی می‌گوید از حضرت امام رضا(ع) پرسیدم:

در چه ماهی حضرت امام حسین(ع) را زیارت کنیم؟

آن‌حضرت فرمود:در نیمه ماه رجب و نیمه ماه شعبان. ( ابن قولویه، کامل الزیارات، ص ۲۹۴)

روز عاشورا و روز اربعین

جابر جعفی می‌گوید در روز عاشورا خدمت امام صادق(ع) رسیدم، آن‌حضرت به من فرمود:

این گروه (زائرین ابا عبد اللَّه الحسین) زائران خدا بوده و بر او واجب‌ است که زائر را اکرام نماید، کسی که نزد قبر مطهر حضرت ابا عبد اللَّه الحسین(ع) در شب عاشورا بیتوته نماید، روز قیامت خدا را ملاقات می‌کند در حالی که به خون خودش آلوده بوده گویا در رکاب حضرت ابا عبد اللَّه(ع) در سرزمین کربلا شهید گشته است.

و کسی که قبر امام حسین(ع) را روز عاشورا زیارت کرده و بالای قبر بیتوته نماید مثل کسی است که در مقابل آن حضرت شهید شده باشد».( ابن قولویه، کامل الزیارات، ص ۲۹۴)

در روایتی امام حسن عسکری(ع) یکی از نشانه‌های مؤمن را، زیارت امام حسین(ع) در روز اربعین شمرده‌اند. (محمّد بن محمد بن نعمان، کتاب المزار، ص ۵۳)

نظر شما