علت پف نکردن کیک | چیکار کنم کیکم پف کنه؟
پف کردن کیک یکی از دغدغه های کیک پختن در خانه می باشد که در این مطلب تمام ترفند های پف کردن کیک را آموزش می دهیم.
پف کردن کیک یکی از دغدغه های کیک پختن در خانه می باشد که در این مطلب تمام ترفند های پف کردن کیک را آموزش می دهیم.
به احتمال زیاد برای شما هم پیش اومده باشه که خواسته باشید در منزل کیک تهیه کنید ولی مزه و شکل کیک اونجور که مد نظرتون بوده نشده باشه ، پس با نمناک همراه باشید تا ترفند های پف کردن کیک را به شما آموزش دهیم.
برای پف کردن کیک چیکار کنیم؟؟
برای اینکه یک کیک اسفنجی و پوک داشته باشید نیاز به مواد خاصی ندارید فقط باید روش ترکیب کردن مواد را به دقت طبق دستورالعمل های زیر انجام دهید.
برای اینکه کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی که استفاده می کنید را چند بار الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد افزوده و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود.
از قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی کند.
سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا کنید و مقداری شکر به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با هم زن میزنیم باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغییر کند و تا آخر در یک مسیر هم زده شود.
دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را می گیرد.
فر را ۲۰ دقیقه قبل از استفاده در دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود.
در زمان پخت کیک به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را می گیرد.
باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید که یکی از مهمترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهت های مختلف است.
قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.
هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنید.
نظر شما