فوری/آغاز واریز ۱۰ میلیونی به حساب‌ بازنشستگان کشوری و فرهنگیان و معلمان بازنشسته

حجت‌اله میرزایی اعلام کرد که معوقات بازنشستگان به طور کامل تسویه خواهد شد؛ بازنشستگان کشوری منتظر واریزی قابل توجه به حساب‌های خود باشند.

فوری/آغاز  واریز ۱۰ میلیونی به حساب‌ بازنشستگان کشوری و فرهنگیان و معلمان بازنشسته
پایگاه خبری تحلیلی عصر همگرایی:

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: معوقات مربوط به فروردین‌ماه سال جاری نیز تا پایان اردیبهشت پرداخت خواهد شد و پس از آن، هیچ بازنشسته‌ای طلب معوق از صندوق نخواهد داشت.

سرگرمی روز نوشت : صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان یکی از مهم‌ترین نهاد‌های حمایتی کشور، وظیفه ارائه خدمات بیمه‌ای، رفاهی و معیشتی به جمعیت گسترده‌ای از بازنشستگان و ذینفعان را برعهده دارد. این صندوق با پوشش بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از بازنشستگان، ازکارافتادگان و بازماندگان شاغلان دستگاه‌های اجرایی، نقش مهمی در تأمین امنیت اقتصادی این قشر ایفا می‌کند.

در همین ارتباط، حجت‌اله میرزایی، مدیرعامل صندوق، از ضرورت پرداخت معوقات بازنشستگان کشوری سخن گفت و درباره زمان و مبلغ این پرداخت‌ها توضیحاتی ارائه کرد.

حجت‌اله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در نشست مشترک با مدیران ستادی و استانی که به صورت وبینار برگزار شد، اعلام کرد: با تأمین منابع مالی لازم، معوقات ماه‌های بهمن و اسفند سال گذشته در چهارشنبه هفته گذشته پرداخت شد.

وی افزود: معوقات مربوط به فروردین‌ماه سال جاری نیز تا پایان اردیبهشت پرداخت خواهد شد و پس از آن، هیچ بازنشسته‌ای طلب معوق از صندوق نخواهد داشت.

واریز 10 میلیونی برای بازنشستگان

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص پرداخت‌های معیشتی به بازنشستگان گفت: برای بازنشستگانی که در سال ۱۴۰۳ افزایش حقوق ناچیزی داشته‌اند، مبلغی تا سقف ده میلیون ریال به صورت علی‌الحساب پرداخت خواهد شد.

وی افزود: این پرداخت بر اساس همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان هم‌تراز محاسبه شده است و برای بازنشستگانی که حقوقشان نسبت به شاغلان هم‌تراز افزایش کمی داشته، مبلغ نهایی ممکن است کمتر از یک میلیون تومان باشد.

میرزایی تأکید کرد: در صورتی که مبلغ پرداختی کمتر از سقف یک میلیون تومان باشد، مابه‌التفاوت آن به مرور زمان پرداخت خواهد شد تا از هرگونه دغدغه معیشتی برای این دسته از بازنشستگان کاسته شود.

صندوق بازنشستگی کشوری هیچ‌گونه بدهی معوق بابت کسورات حقوق به هیچ نهادی نخواهد داشت و پرداخت‌ها به شکل منظم، به روز و در موعد مقرر انجام خواهد شد.»

میرزایی اعلام کرد: تمامی کسور حقوق بازنشستگان کشوری تا پایان فروردین‌ماه ۱۴۰۴ تسویه شده و ابتدای اردیبهشت، کسورات مربوط به بهمن و اسفند ۱۴۰۳ نیز پرداخت شده است. 

حجت میرزایی (مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری) با بیان اینکه این اقدام در راستای ساماندهی پرداخت‌ها و شفاف‌سازی عملکرد صندوق انجام شده، گفت: از این پس تمامی کسوری که از حقوق بازنشستگان کشوری بابت بازپرداخت وام، خرید اقساطی احکام قضایی و … کسر شده است؛ همزمان با پرداخت حقوق ماهانه به حساب صندوق‌ها، موسسات و بانک‌های ذی‌ربط واریز خواهد شد. 

میرزایی تأکید کرد: با این رویکرد، صندوق بازنشستگی کشوری هیچ‌گونه بدهی معوق بابت کسورات حقوق به هیچ نهادی نخواهد داشت و پرداخت‌ها به شکل منظم، به روز و در موعد مقرر انجام خواهد شد. 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری خاطرنشان کرد: این اقدام گامی مهم در جهت حفظ‌شان و اعتبار بازنشستگان عزیز و اانضباط مالی در فرآیندهای پرداخت صندوق به شمار می‌رود.

در دیدار رئیس و اعضای هیات رئیسه کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، مهم‌ترین مسائل جامعه بازنشستگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 در این دیدار که رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران نیز حضور داشت، اعضای هیات رئیسه کانون عالی بازنشستگان ضمن تشریح مشکلات بازنشستگان از جمله هزینه‌های سنگین دارو و بستری، اجرایی نشدن قانون الزام در مراکز درمانی تامین اجتماعی و مشکلات شدید اقتصادی، خواهان توجه ویژه به بازنشستگان و پرداخت حقوق اردیبهشت با احکام جدید شدند.

آن‌ها همچنین به وضع بد معیشتی بازنشستگان اشاره کرده و افزودند: بدون شک یکی از اهداف مهم ایجاد صندوق تامین اجتماعی تحقق عدالت اجتماعی و رفاه حال جامعه بازنشستگی پس از عمری کار و تلاش و پرداختن حق بیمه است که شرایط موجود، مغایر با اهداف مورد نظر است و تا امروز هیچ کدام از اهداف محقق نشده است.

 سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی نیز در سخنانی، ضمن قدردانی از تلاش کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی و تعامل مثبت این کانون با سازمان تامین اجتماعی؛ موارد مطرح شده را پذیرفت و برای رفع مشکلات و برآورده شدن مطالبات بر حق بازنشستگان کارگری قول مساعد داد.

 

 

نظر شما