تاکید مشترک دولت و مجلس بر عملیاتی شدن برنامه هفتم توسعه

جلسه امروز سه شنبه ( دوم اردیبهشت ماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف و حضور حداکثر نمایندگان از حدود ساعت ۸ صبح آغاز شد.

تاکید مشترک دولت و مجلس بر عملیاتی شدن برنامه هفتم توسعه
پایگاه خبری تحلیلی عصر همگرایی:

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، علاءالدین رفیع زاده رئیس سازمان امور استخدامی و حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه از ابتدای جلسه امروز میهمان نمایندگان مجلس در خانه ملت بودند.

گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات درمورد آخرین وضعیت تهیه و تصویب آیین نامه‌های اجرایی و سایر مقررات لازم التصویب قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران اولین و تنها دستور امروز مجلس شورای اسلامی بود که محمدرضا عارف و حمید پورمحمدی به نمایندگی از دولت درباره آخرین وضعیت تدوین آیین نامه ها و اجرای قانون برنامه هفتم توسعه در دولت سخنرانی کردند.

در ابتدای بررسی این گزارش محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه گزارشی از روند بررسی موضوع در مجلس برای نمایندگان ارائه کرد.

مفتح در خلال ارائه گزارش خود ضمن تاکید بر تشکیل کمیسیون های مشترک دولت و مجلس برای تحقق برنامه هفتم بر اجرایی شدن احکام برنامه توسعه تاکید کرد.

۶۵ آیین نامه برنامه هفتم توسعه تصویب شده است

حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه نخستین نماینده دولت بود که درباره وضعیت اجرای قانون برنامه هفتم پشت تریبون مجلس قرار گرفت، پورمحمدی ضمن تاکید بر عملکرد جدی دولت در اجرای این قانون مهم و راهبردی به همکاری دولت و مجلس، برای حسن اجرای برنامه، هماهنگی بین دستگاه‌ها و نظارت بر اجرای دقیق آن اشاره کرد.

در ادامه جلسه امروز محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور پشت تریبون قرار گرفت و ضمن ارائه گزارشی درمورد وضعیت بررسی برنامه هفتم در دولت، راهبرد اصلی و اسناد حرکتی دولت چهاردهم به ریاست مسعود پزشکیان را اجرای دقیق و کامل برنامه هفتم توسعه و سیاست‌های کلی نظام دانست.

در اصلاحات ساختاری دولت بحث معیشت مردم به عنوان یک اصل مطرح بود، راهبرد دولت این بود که به معیشت مردم نباید آسیب وارد شود

نمایندگان درباره برنامه هفتم توسعه چه گفتند؟

در ادامه پنج نماینده درمورد وضعیت برنامه هفتم توسعه و اقدامات دولت مباحثی را مطرح کردند، این نمایندگان در سخنان خود بر واقع گرایی، مسئله محور، اولویت محور و دارای سنجه بودن برنامه هفتم توسعه تاکید کردند.

نمایندگان مجلس همچنین اولویت‌بندی و تسلط در اجرا، عدم تعلل در روند اجرای برنامه و بازنگری اساسی در مدل برنامه‌ریزی توسعه را از جمله محورهای مهم برای اجرای احکام برنامه هفتم توسعه برشمردند.

در ادامه جلسه علنی امروز روسای کمیسیون های اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز برای اظهار نظر درمورد اقدامات دولت در برنامه هفتم توسعه پشت تریبون مجلس قرار گرفتند.

غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در سخنانش بر شفافیت، نظارت دقیق‌تر و برخورد با متخلفان بانکی تاکید و ابراز کرد که بسیاری از معضلات فعلی کشور با اجرای درست برنامه هفتم رفع می شود

 

نظر شما