خبر خوش مقام دولتی از پرداخت رفاهیات رایگان و اقساطی به معلمان و فرهنگیان بازنشسته
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در یک نشست خبری، از افزایش خدمات، اصلاح سیاستهای اقتصادی و بهبود وضعیت بیمه درمانی برای بازنشستگان خبر داد.

حجتاله میرزایی با اشاره به ضرورت تحول ساختاری در صندوقهای بازنشستگی، از برنامه خروج تدریجی از بنگاهداری و تمرکز بر سهامداری زیر ۲۰ درصد خبر داد. این سیاست در چارچوب برنامه هفتم توسعه، با هدف ارتقای تابآوری اقتصادی و افزایش بهرهوری داراییها دنبال میشود.
یکی از مهمترین خبرهای این نشست، افزایش سقف وام قرضالحسنه بازنشستگان از ۳۰ به ۵۰ میلیون تومان بود. ثبتنام از هفته گذشته آغاز شده و پرداخت با همکاری بانک صادرات صورت میگیرد. در سال جاری ۳۰۰ هزار فقره وام پرداخت خواهد شد.
میرزایی از احیای طرحهای رفاهی از جمله طرح یاری، خرید اقساطی، سفرها و برنامههای فرهنگی خبر داد. جزئیات این طرحها اوایل اردیبهشت اعلام خواهد شد. هدف اصلی، بهبود کیفیت زندگی بازنشستگان بدون تحمیل هزینههای جدید است.
با رفع موانع اداری، خسارات درمانی معوق مربوط به فروردین تا شهریور ۱۴۰۳ پرداخت شده و مابقی تا پایان فروردین تسویه میشود. مدیرعامل صندوق ابراز امیدواری کرد که دیگر شرمنده بازنشستگان نباشند.
در جهت حمایت از بازنشستگان و نهادهای خدماتی، میرزایی اعلام کرد که تمام بدهیهای صندوق بابت کسورات تا دهم اردیبهشت بهصورت کامل تسویه خواهد شد.
ارتقای خدمات بیمه درمان و مناقصه جدید
مرحله اول و دوم مناقصه برای انتخاب بیمهگر جدید انجام شده و نتیجه آن بهزودی اعلام خواهد شد.
جدول تعهدات بیمه، رویهها و خدمات درمانی بازنگری شده تا در سال ۱۴۰۴ خدمات قابلاتکاتری به بازنشستگان ارائه شود.
اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، از اهداف اصلی صندوق است. بر اساس این ماده، باید بیمه تکمیلی بازنشستگان بهصورت هماهنگ توسط دستگاههای اجرایی تأمین شود. رایزنی با دولت، مجلس و وزارت آموزشوپرورش در این زمینه در حال انجام است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: در سال جاری باتوجه به نامگذاری سال و سیاستهایی که نظام اتخاذ کرده و همچنین برآوردی که از شرایط محیطی وجود دارد و از سوی دیگر باتوجه به الزامات برنامه هفتم، چند سیاست را پیگیری میکنیم که از جمله آنها تکمیل زنجیرههای ارزش است تا صندوقهای بازنشستگی به عنوان نهادهای اقتصادی در درون این زنجیرهها قرار گیرند.
وی از جمله دیگر سیاستهایی که پیگیری میشود را سرمایهگذاری در زمینههای پایین دستی که به مولدسازی سرمایهگذاریها بالادستی در گذشته، کمک میکند عنوان کرد که این موضوع از خام فروشی جلوگیری کرده و به کاهش آسیبپذیری، افزایش تاب آوری اقتصادی و افزایش اشتغال و ارزش افزوده در کشور کمک میکند. این سیاست باید در گذشته پیگیری میشد و به نظر میرسد تشدید تحریمها به تسریع در اجرای این سیاست کمک میکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: علاوه بر این، باتوجه به الزامی که برنامه هفتم برای خروج از بنگاهداری و به جای آن حرکت به سمت سهامداری زیر ۲۰ درصد و کمک به جبران برخی آسیبها که در گذشته از طریق خصوصی سازی کج کارکرد شکل گرفته را پیگیری خواهیم کرد. همچنین پیگیریهایی را با برخی از سهامداران بزرگ کشور برای ایجاد زنجیرههای کامل خواهیم داشت.
میرزایی تلاش برای استفاده از همه ابزارها جهت کاهش دشواریهای بازنشستگان و افزایش قدرت خرید بازنشستگان را از دیگر اقدامات در دستور کار صندوق بازنشستگی کشوری عنوان کرد و یادآور شد: در گذشته طرحهایی مانند طرح یاری اجرا میشد که در مقطعی متوقف شد، اما امسال همان طرحها با ابعاد گستردهتری برای خریدهای اقساطی، مسافرتها و فعالیتهای فرهنگی و برخورداری از خدمات درمانی بهتر و بهرهمندی از سبد متنوع کالا استفاده میشود که جزییات آن در دهه اول اردیبهشت اعلام خواهد شد.
نظر شما