رژیم صهیونیستی از محور «نتساریم» به طور کامل خارج شد

شبکه تلویزیونی المیادین امروز یکشنبه از خروج کامل نظامیان رژیم صهیونیستی از محور نتساریم در نوار غزه خبر داد.

رژیم صهیونیستی از محور «نتساریم» به طور کامل خارج شد
پایگاه خبری تحلیلی عصر همگرایی:

خبرنگار المیادین در نوار غزه در خبری فوری اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی از محور نتساریم خارج شده و آوارگان فلسطینی درحال عبور از این محور برای بازگشت از جنوب به سمت شمال نوار غزه هستند.

از چند روز پیش نظامیان رژیم اسرائیل ترک محور نتساریم را شروع کردند؛ محوری که ارتش این رژیم برای جدا کردن شهر غزه و شمال آن از منطقه مرکزی و جنوب در آن مستقر شده بود.

بر اساس این گزارش، نظامیان رژیم صهیونیستی در حالی که اشک می‌ریختند گفتند احساس می‌کنند کاری که بیش از یک سال در غزه انجام داده اند، بیهوده بوده است.

ارتش رژیم صهیونیستی اوایل روز دوشنبه پس از توافق این رژیم با جنبش حماس مبنی بر آزادی ۶ اسیر صهیونیست از جمله «اربل یهود» در ازای اجازه بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه از محور نتساریم شروع به عقب نشینی کرد.

با عقب نشینی ارتش رژیم صهیوینستی از محور نتساریم که با شروع تجاوز زمینی خود به نوار غزه در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۳ این محور را به اشغال درآورده بود، دهها هزار آواره فلسطینی از ۲ جاده اصلی که یکی از آن‌ها جاده الرشید بود به سمت شمال نوار غزه حرکت کردند.

در همین حال، هزاران نفر دیگر با وسایل نقلیه خود از جنوب نوار غزه از طریق محور نتساریم به سمت شمال نوار غزه حرکت کردند.

«هالل روزن» خبرنگار نظامی شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی در این باره گفت: می توانم بگویم که نظامیانی که محور نتساریم را ترک کردند با گریه رفتند و گفتند که احساس می‌کنند هر کاری که طی بیش از یک سال در نوار غزه انجام داده اند، بیهوده بود.

وی افزود: اگر هزاران نیروی مسلح (مبارزان فلسطین) در منطقه بیت حانون و جبالیا وجود داشتند، اکنون تعداد آن‌ها به بیش از ۱۰ هزار نفر می‌رسد و اگر به جنگ بازگردیم، نبردهای شدید و سنگین که قبلا ندیده‌ایم در انتظار ما است.

توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۳۰ دی ماه اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طور خواهد انجامید. در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

این توافق با میانجی‌گری قطر، مصر و آمریکا و برگزاری چند دوره مذاکره در قاهره و دوحه به دست آمد.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقود الاثر شدند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۷۰ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.

از زمان برقراری آتش‌بس در غزه، عملیات جستجوی افراد مفقود الاثر و خارج کردن پیکرهای شهدا از زیر آوار آغاز شده است و هر روز، شمار بیشتری از شهدا در مناطق مختلف این باریکه از زیر آوار خارج می‌شوند.

منبع: ایرنا

نظر شما