طرز تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست
اینم از صبحونه امروز که واسه خودم درست کردم که بعدش برم سراغ یه تمرین سخت ولی حیفه که بهتون یه چیز جدید آموزش ندم،این تخم مرغی که تو ظرف میبینید تخم مرغ پوچد شده هست که خیلی خوشمزست دور تا دور تخم مرغ پخته و وسطش عسلیه واین روش پخت برای انواع ساندویچ های صبحانه عالیه.
تخم مرغ آب پز بدون پوست
مواد لازم:
تخم مرغ ١ عدد
مقداری آبجوش
سرکه یا آبلیمو ١ قاشق مرباخوری
نمک مقداری
طرز تهیه:
ابتدا میزاریم مقداری آب به جوش بیاد بعد بهش سرکه یا آبلیمو را اصافه و مقدار کم نمک و بعدش تخم مرغ را در ظرف میشکنیم، تخم مرغ سریع بسته میشه ووقتی خودشو گرفت (حدودا ٣-٤ دقیقه کافیه)با یه کفگیر تخم مرغ را از آب برداشته و سرو میکنیم.نکته (میزان عسلی بودن تخم مرغ بستگی به خودتون داره اگه میخواین سفت تر بشه بیشتر تو آبجوش نگه دارین)
نظر شما