طرز تهیه پنیر خانگی خوشمزه به سبک کارخانه ای

طرز تهیه پنیر خانگی خوشمزه به سبک کارخانه ای

طرز تهیه پنیر صبحانه خانگی همراه سایت آموزش آشپری رضیم باشید .

مواد لازم پنیر خانگی

دو کیلو شیر پر چرب

قرص پنیر یک چهارم یک قرص

آب ولرم چهار قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه پنیر خانگی

مرحله اول

برای تهیه پنیر خوشمزه خانگی، ابتدا شیر را در ظرف استیل بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود. اما باید دقت داشته باشید که حرارت دهندگی بیش از حد را ادامه ندهید تا شیر نجوشد.

مرحله دوم

آب، نمک و قرص پنیر را درون یک ظرف بریزید و اجازه دهید تا قرص در آب حل شود.

مرحله سوم

حرارت شیر باید به حدود ۴۰ درجه سانتی‌گراد برسد. دمای آن را با دماسنج یا انگشت تست کنید. انگشت دست کمی گرما را احساس کند کفایت می‌کند.

مرحله چهارم

وقتی دمای شیر به حدود ۴۰ درجه رسید، آن را هم بزنید تا دمای آن در همه جای شیر یکسان شود و سپس گاز را خاموش کنید.

مرحله پنجم

شیر را به مایه موجود در ظرف استیل اضافه کرده و هم بزنید. سپس در ظرف را بگذارید،  روی آن را بپوشانید و در یک محل گرم قرار دهید. بعد از یک ساعت روی دلمه‌های تشکیل شده را برش بزنید و دوباره روی ظرف را بپوشانید.

مرحله ششم

وقتی برش‌ها جمع شد و روی آن‌ها آب زرد رنگی ایجاد شد، پارچه نازکی را درون آبکش قرار داده و دلمه‌ها را به آرامی در آن بریزید. سپس پارچه را دور دلمه‌ها گره بزنید.

مرحله هفتم

پنیر را برای یک یا دو ساعت زیر یک جسم سنگین قرار دهید تا آب آن کاملاً از آن خارج شود. می‌توانید حجم پنیر را در طول خروج آب بررسی کنید تا از اینکه خیلی خشک یا پودری نشود بپرهیزید. مقدار آبی که از پنیر خارج می‌شود، بستگی به سنگینی جسمی دارد که روی آن قرار داده‌اید.

وقتی آب پنیر به خوبی گرفته شد و انسجام لازم را پیدا کرد، پنیر را برش زده و در آب نمک ۱۳٪ نگهداری کنید.

نکته: قرص پنیر از عطاری تهیه کنید، میتونید به جای قرص سرکه بزنید تا ببره ولی من دوست ندارم یا در شیر در حال جوش یه کاسه کوچک ماست اضافه کنید تا ببره که من تا حالا امتحان نکردم به قول دوستم مزه بهشت میده حتما امتحان کنید.

نظر شما