راتا مرغ، فینگرفودی خوشمزه
یکی از فینگرفودهای جذاب و خوشمزه که فرآیند آماده سازی آن هم بسیار آسان است راتای مرغ است چرا که هم میز شما را زیبا و چشم نواز میکند و هم خوشمزه است و در عین حال خیلی سریع آماده میگردد.
راتا را میتوانید در انواع مختلف مثل راتای مرغ، سبزیجات، ژامبون، الویه و ... تهیه کنید و در یک سینی بزرگ در کنار هم بچینید در این دستور طرز تهیه راتای مرغ را آموزش میدهیم برای درست کردن انواع مختلف راتا کافیست فقط مواد اولیه آن را تغییر دهید.
مواد لازم راتا مرغ
این مقدار ۲۷ عدد راتا بهتون میده
دوست داشتید مواد رو نصف کنید.
سینه مرغ ۳عدد
پنیر لبنه دو بسته
سس مایونز ۶الی ۸ قاشق غذاخوری
فلفل به مقدار دلخواه
شوید خرد شده ۴قاشق غذاخوری
نان تست ۱بسته
طرز تهیه راتا مرغ
۱. سینه مرغ را با چند حلقه هویج و برگ بو یک عدد پیاز خرد شده و نمک بپزید.
(زرد چوبه نزنید تو طعم راتا تاثیر میزاره)
۲. بعد پخت سینه ها رو از آب خارج کرده رو صافی گذاشته خوب آبش کشیده بشه.بعد ریش ریش کرده و داخل غداساز پودر کنید.
۳. پنیر لبنه و سس مایونز را باهم خوب مخلوط،سینه پودر شده و شوید را اضافه کرده وکامل مخلوط کنید. (به غلظت مایه توجه کنید چون اگه شل باشه موقع قالب زدن به مشکل برمیخورید)
۴. نان تست را کاتر شکل دلخواه بزنید.
۵. یک کیسه فریزر را روی سطح کارتون باز کنید.
قالب را روش بزارید و ۲/۳ قالب را با مایه پر کنید وبا قاشق خوب فشار دهید و بعد با قاشق خیس صاف کنید(اینکار بخاطر اینکه که داخل مواد فضای خالی اگه بود پر بشه و راتا شکیل تر ،صاف و یکدست باشه)
۶. نان تست را روش بزارید و به کمک ته ماسوره فشار دهید تا ازقالب خارج بشه.
۷. داخل دیس بچینید. برای تزیین می توانید ، خیار شور را مانند گل درست کرده و روی راتا بگذارید.
۸. داخل یخچال بزارید کمی خنک بشه بعد سرو کنید .
نکات تکمیلی
• مواد داخل راتا رو میتونید به دلخواه خودتون هویج پخته وریز خرده شده ،خیارشور،سیب زمینی،زیتون ،گردو یا بادام پودر شده و.. بریزید .
• نمک اصلا لازم نیست فقط موقع پخت سینه مرغ بهش اضافه کنید.داخل مواد راتا نریزید شور میشه.
• اگه دوست دارید رژیمی باشه بجای سس مایونز ماست چکیده بریزید.
•برای رنگی کردن راتا از آب لبو،زعفران دم کرده،پودر پسته میتونید استفاده کنید.
نظر شما