ماجرای واریز اشتباه به حساب بازنشستگان چه بود؟

ماجرای واریز اشتباه به حساب بازنشستگان چه بود؟

دولت یک اشتباهی کرده است آمده به همه این ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مبلغ یک میلیون تومان علی‌الحساب را داده در صورتی که ۴۰۰ هزار تا ۵۰۰ نفر مشمول متناسب‌سازی نبوده‌اند.

مهرداد بائوج لاهوتی، درباره تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: داستان این است که ۵۰ هزار میلیارد تومان ما برای همسان‌سازی گذاشته‌ایم، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر هم بازنشسته داریم؛ دولت یک اشتباهی کرده است آمده به همه این ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مبلغ یک میلیون تومان علی‌الحساب را داده در صورتی که ۴۰۰ هزار تا ۵۰۰ نفر مشمول متناسب‌سازی نبوده‌اند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چرا برخی از این بازنشستگان شامل متناسب‌سازی نبوده‌اند؟ چون مثلا حقوق فرد شاغل همترازش ۱۰ میلیون تومان بوده است، حقوق خودش ۹ میلیون تومان است و این فرد نباید می‌گرفت.

وی ادامه داد: چون دولت این اشتباه را داشته ۳۲ هزار میلیارد تومان پرداخت کرده و باقی مانده ۱۸ هزار میلیارد تومان است که اگر آن ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر را کم کنیم می‌شود حدود ۲ میلیون ۳۰۰ هزار نفر، بنابراین دولت نباید به اشتباه خودش ادامه دهد این را هم نمایندگان مجلس گفتند و هم آقای قالیباف گفت؛ آقای پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در صحن مجلس گفتند ما تا پایان سال یک میلیون تومان را به همه می‌دهیم، در صورتی که خلاف داده‌اند و باید قانون را اجرا کنند.

لاهوتی با اشاره به این که قانون مشخص است حال یک بی عدالتی صورت گرفته و رئیس سازمان برنامه و بودجه نمی‌تواند برای قانون‌گذار تعیین تکلیف کند، گفت: دولت قانون را اجرا کند و لایحه‌ای بیاورد و اصلاحات را انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر در مورد متناسب‌سازی بازنشستگان این است که قرار بود دولت ۱۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی تامین اجتماعی را پرداخت کند و تامین اجتماعی هم بیاید متناسب‌سازی را اجرا کند؛ اما دولت به سازمان تامین اجتماعی ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهکار است، ما آمدیم ۱۳۰ هزار میلیارد تومان را تصویب کردیم که اموال دهد، تهاتر کند و اوراق بدهد و دست دولت را باز گذاشتیم تا بخشی از بدهی خودش را بدهد تامین اجتماعی هم اجرا کند.

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را می‌توان اجرا کرد

سرپرست جدید سازمان تامین اجتماعی در خصوص برنامه‌های خود برای اصلاحات برخی اقدامات همچون نسخه الکترونیک، تحول دیجیتال و مدیریت تعارض منافع توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی سالاری در مراسم تودیع میرهاشم موسوی و معارفه خود به عنوان سرپرست جدید سازمان تامین اجتماعی با اشاره به فعالیت خود در سازمان تامین اجتماعی به عنوان مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی طی سالهای ۹۸ تا ۱۴۰۰، گفت: دو ماه پیش اگر می‌گفتند که تو هم بروی بد نیست، شدیداً مخالف بودم؛ یکی از کسانی که در محضرشان شدیداً مخالفت کردم جناب آقای کرباسیان بود. اما سه اتفاق افتاد؛ خیلی از بازنشستگان و جامعه کارگری و کارفرمایی محبتی داشتند و تاکید می‌کردند که اگر پیشنهادی در این زمینه شد، قبول کن. از سویی دیگر در آن دوسال فعالیتم در سازمان کارهایی ناتمام مانده بود و خیلی‌ها می‌گفتند برگرد و آن کارها را خودت تمام کن. دلیل مهمتر شخصیت دکتر میدری بود. حس کردم شخصیت و اهداف ایشان کمک‌کننده است تا در این مسیر به کمک و پشتیبانی ایشان گام برداریم و آرزو داریم مشکلات را برای بلندمدت حل کنیم.

وی ادامه داد: خدمت ایشان گفتم که اگر بدانم سه کار را نمی‌توانیم انجام دهیم یا زمینه آن نباشد، برگشت من توجیهی ندارد که یکی از آنها رفع ناترازی است؛ ناترازی قابل حل است در صورتی که دولت و مجلس کمک کند. بحث دوم، متناسب‌سازی است؛ انشالله بتوانیم منابع بگیریم و با کمک دست اندرکاران اطمینان داریم این مسیر را می‌توانیم طی کنیم. سوم هم آرزو داشتم که به سمت درمان رایگان برویم.

وی افزود: اکنون در موقعیت قول دادن نیستم که درمان را رایگان می‌کنیم اما می‌توانیم به سمت آن حرکت کنیم و آن را امکان پذیر می‌دانم که البته با عزم ملی، فرابخشی و با استقرار پزشک خانواده و نظام ارجاع امکان پذیر است که به این سمت برویم که هزینه‌ها سر جای خود بنشیند.

سرپرست جدید سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: روزهای سختی است، اما ان شاءالله روزهای خوبی باشد و بتوانیم همین کارها و کارهای دیگر لازم را، انجام دهیم. کسری منابع و مشکلات درمان را باید سامان دهیم.

سالاری خاطرنشان کرد: تاکید دارم برای این مسیر از نیروهای داخل و از بدنه توانمند سازمان استفاده کنم و می‌دانم که این دوره هم جزء کارکنان سازمان کسی این تسلط را ندارد که این بار را به منزل برساند. کارهای نیمه تمام مانند نسخه الکترونیک نیازمند اصلاح و تکمیل است. بحث تحول دیجیتال و طرح متناسب سازی و مدیریت تعارض منافع و... نیازمند اصلاحاتی است که با کمک بدنه سازمان و با محوریت دست اندرکاران و بالاخص با مدیریت آقای وزیر بتوانیم آنها را جلو ببریم.

سالاری در ادامه از کسانی که می‌توانند کمک کنند، کمک خواست و دست یاری طلبید.

نظر شما