ملاک های انتخاب همسر | این مردان هر دختری را خوشبخت می‌کنند

ملاک های انتخاب همسر | این مردان هر دختری را خوشبخت می‌کنند

ملاک انتخاب همسر برای شما شباهت هاست یا تفاوت ها؟ با کدام شباهت ها به دنبال انتخاب همسر مناسب برای تشکیل زندگی مشترک هستید؟

ملاک انتخاب همسر و شباهتی مهم برای موفقیت در این انتخاب

بسیاری از افراد با اعتقاد به ضرورت توجه به شباهت‌ها، برای انتخاب همسر خود، تمایل به انتخاب فردی دارند که به طور جزئی شبیه خودشان باشد. اما برخی دیگر، با اعتقاد به اهمیت تفاوت‌ها، معتقدند که تضادها و تفاوت‌ها زندگی را جالب و پرهیجان‌تر می‌کنند.

شما کدام رویکرد را ترجیح می‌دهید؟ آیا فکر می‌کنید تفاوت و تشابه چقدر زندگی شما را جذاب‌تر می‌کند؟ با ما در این بخش از خانواده پلاس نمناک همراه باشید تا چند شباهت مهمی که برای موفقیت در انتخاب همسر به آن بایستی توجه شود، را بشناسید.

شباهت در علایق

در زندگی، شباهت‌هایی بین شما و همسرتان به حدی لازم است تا بتوانید با انرژی بیشتری به پیشبرد زندگی خود بپردازید. اما وجود تفاوت‌ها در علایق شما، باعث می‌شود که برای تصمیم‌گیری درباره موضوعات جزئی، وقتی را صرف توجیه و تبیین علایق همسرتان کنید، به تمایلات او گوش دهید، دلایل خود را توضیح دهید و اغلب بدون توجیه، صرفا به خاطر رعایت وضعیت همسرتان، حرف او را بپذیرید. هر چه بیشتر علایق مشترکی بین شما و همسرتان وجود داشته باشد، زندگی شیرین‌تر و انتخاب‌ها آسان‌تر خواهد بود چراکه اگر با بی میلی به علائق او تن دهید، زندگی چندان لذت بخش نخواهد بود.

شباهت در خلق و خو

یکی از نظرات متداول برای راز موفقیت در انتخاب همسر، تمایل به شباهت در خلق و خو است. به این معنی که هر دو طرف باید یک تیپ شخصیتی مشابه داشته باشند. به عبارت دیگر، آنها باید هر دو درونگرا یا هر دو برونگرا باشند. زندگی با ترکیبی از یک درونگرا و یک برونگرا واقعاً چالش‌برانگیز است. خصوصیت‌های خلق و خوی فردی موروثی است و با تمرین و تلاش قابل تغییر نیست. احتمالاً مهارت‌های فرد در برخی زمینه‌ها بهتر شوند، اما اصلی‌ترین ویژگی‌ها تغییر نمی‌کنند.

هوش

درک سطح هوشی طرف مقابل در ارتباطات اولیه امری ساده نیست، اما با گذر زمان می‌توانید به آن پی ببرید. تفاوت در سطح هوش، باعث می‌شود یک فرد در زندگی رهبری کند و دیگری در زیر سلطه قرار بگیرد. یکی ممکن است یک شخص با هوش و عاقل باشد، در حالی که دیگری یک شخص خطاکار است که همواره گیج می‌شود. و در نهایت، طرف با هوش احساس می‌کند که تمام بار زندگی بر عهده اوست، در حالی که همسرش نتوانایی درک زندگی، مدیریت خود و زندگی و فهمیدن حرف‌های او را ندارد.

در اینجا باید توجه کرد که هوش، به معنای میزان تحصیلات نیست. هوش، علاوه بر توانایی درک و استدلال و استنتاج، به حوزه هیجانات فرد هم مربوط می‌شود. این که کسی نتواند خشم خود را کنترل کند، با دیگران همدردی نداشته باشد، محبت خود را نشان ندهد، توانایی کنترل استرس خود را نداشته باشد و یا قبل از عمل، به تمامی جنبه‌ها فکر نکند، نشان دهنده کمبود هوش در حوزه هیجانات اوست.

شباهت در ارزش ها

شباهت در ارزش‌ها یکی از مهمترین مسائل است. تفاوت در اعتقادات و ارزش‌های زندگی، اغلب منجر به تضادهای زیادی می‌شود که زندگی را برای افراد سخت و دشوار می‌کند. اگر برای شما شهرت یا موفقیت در شغل، ارزش دارد، و همسرتان به دنبال مهاجرت و زندگی متفاوت در یک کشور دیگر است، شما نمی‌توانید در یک جهت حرکت کنید.

نظر شما