طرز تهیه رانی هلو خانگی | نوشیدنی تابستونی خوشمزه برای پذیرایی
رانی هلو یکی از انواع نوشیدنی ها می باشد که می توانید با این میوه فصلی تهیه کنید این رانی طرز تهیه آسانی دارد که در ادامه می توانید آن را بخوانید.
مواد لازم رانی هلو
ابتدا هلو ها را خوب شسته سپس پوست آن ها را با چاقو خیلی نازک بگیرید سپس از وسط به دو نیم کنید و هسته آن را خارج کنید سپس هلو ها را به قطعات ریزتر خرد کنید.
مرحله دوم :
آب و شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید و شروع به همزدن بکنید تا کمی ترکیب شوند سپس روی حرارت گاز قرار دهید تا مخلوط شوند و تبدیل به شهد شوند.
مرحله سوم :
هلو های ریزشده را به شربت در حال جوش اضافه کنید و بگذارید تا حدود ۱۵ دقیقه بپزند. این زمانتقریبی است بهتر است با کمک یک قاشق پخ هلو ها را مدام چک کنید.
مرحله چهارم :
آب لیمو ترش را نیز به هلو ها اضافه کنید.
مرحله پنجم :
مقداری از هلو ها را جدا کنید و کنار بگذارید.
مرحله ششم :
باقی مانده مواد را پس از خنک شدن درون میکسر بریزید و بگذارید تا کمی با هم مخلوط شوند. بگذارید کمی از هلو در زیر دندان حس شوند.
نظر شما