طرز تهیه شربت بهار نارنج | با این نوشیدنی خوشمزه از تابستان لذت ببرید!
شربت بهار نارنج یکی از جذابترین انواع نوشیدنی فصل بهار و تابستان به خصوص در شهر شیراز است. این شربت ضدعطش خوش عطر و بو با استفاده از شکوفههای تازه بهار نارنج یا عرق بهار نارنج آماده تهیه میشود و از همین رو یک شربت مجلسی بسیار مفید و خوش طعم است.
شربت بهار نارنج یکی از جذابترین انواع نوشیدنی فصل بهار و تابستان به خصوص در شهر شیراز است. این شربت ضدعطش خوش عطر و بو با استفاده از شکوفههای تازه بهار نارنج یا عرق بهار نارنج آماده تهیه میشود و از همین رو یک شربت مجلسی بسیار مفید و خوش طعم است. اما طرز تهیه شربت بهار نارنج و زعفران و گلاب خانگی چگونه است؟ مراحل درست کردن نوشیدنی تابستانی شربت بهار نارنج و زعفران چقدر طول میکشد؟ آیا چیزی در مورد طرز تهیه شربت بهار نارنج با شکوفه بهار نارنج میدانید؟ طریقه مصرف شربت بهار نارنج چگونه است؟ در این مقاله میتوانید با طرز تهیه شربت بهار نارنج به روش مجلسی آشنا شوید. در انتها به سوالات متداول درباره این نوشیدنی لذیذ و گوارای ایرانی به عنوان یکی از خوشمزهترین خوراکیهای شیرازی پاسخ خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شربت بهار نارنج با عرق بهار نارنج
شکر: ۵ لیوان فرانسوی دستهدار
آب: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
عرق بهار نارنج: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
آب لیموترش تازه یا آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
زعفران (دم کرده غلیظ): به مقدار دلخواه
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت شربت بهار نارنج: ۳۰ دقیقه
مراحل طرز تهیه شربت بهار نارنج با عرق بهار نارنج
یکی از سادهترین روشها برای درست کردن شربت بهار نارنج خانگی و خوشمزه، استفاده از عرق بهار نارنج است. شما میتوانید با اضافه کردن مقداری عرق بهارنارنج به یک شربت ساده زعفرانی، عطر و طعم فوقالعادهای به نوشیدنی خود ببخشید. در ادامه میتوانید با مراحل سادهترین و خوشمزهترین طرز تهیه شربت بهار نارنج و زعفران آشنا شوید.
مرحله اول؛ جوشاندن شکر به همراه آب
در اولین مرحله از طرز تهیه شربت بهار نارنج خانگی با عرق بهار نارنج باید ترکیب شکر و آب را داخل قابلمه بریزید. شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید و شروع به هم زدن ترکیب شکر و آب کنید. این کار را آن قدر ادامه دهید تا ذرات شکر کاملاً در آب حل شود.
مرحله دوم؛ اضافه کردن عرق بهار نارنج، گلاب و زعفران به شربت
در این مرحله از درست کردن شربت بهار نارنج و زعفران میتوانید عرق بهار نارنج را به ترکیب آب و شکر اضافه کنید. بعد از چند ثانیه نیز میتوانید زعفران دم کرده را به همراه مقداری گلاب داخل قابلمه بریزید.
مرحله سوم؛ جوشاندن شربت بهار نارنج
در این مرحله باید اجازه دهید شربت کمی روی حرارت بجوشد و به آرامی غلیظ شود. مراقب باشید تا دانههای شکر در اطراف قابلمه سفت نشوند و در صورت مشاهده این حالت زود اطراف قابلمه را با یک برس تمیز کنید.
مرحله چهارم؛ اضافه کردن آبلیمو به شربت بهار نارنج
بعد از این که شربت کمی غلیظ شد، در این مرحله از طرز تهیه شربت بهار نارنج میتوانید آب لیمو ترش تازه یا آبلیمو را به آن اضافه کنید. استفاده از آب لیمو ترش موجب میشود تا شربت شما شکرک نزند. بعد از گذشت ۲ دقیقه میتوانید شربت را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم؛ آماده کردن شربت بهار نارنج
در آخرین مرحله از طرز تهیه شربت بهار نارنج باید اجازه دهید شربت شما کاملاً خنک شود. بعد از خنک شدن میتوانید شربت را داخل یک شیشه دربدار بریزید و در یخچال قرار دهید. طریقه مصرف شربت بهار نارنج به این صورت است که برای درست کردن ۱ لیوان از شربت بهار نارنج باید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان بریزید. سپس کمی آب سرد و چند تکه یخ به آن اضافه کنید، شربت را هم بزنید و میل کنید.
نظر شما