وام فوری | وام فوری ۱۵۰ میلیون ریالی
وام فوری برای تمام مردم | نحوه دریافت وام فوری ۱۵۰ میلیون ریالی بدون ضامن
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان زنجان گفت: پرداخت وامهای مصوب دور دوم سفر رییس جمهور به استان با همکاری ۶ بانک آغاز شد.
عبدالرضا خاتمی افزود: طبق هماهنگی های انجام گرفته، این تسهیلات در مرحله اول به ۲۵ هزار متقاضی پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: شهروندان زنجانی که پیامک اطلاع رسانی حاوی نام بانک را دریافت کرده اند می توانند با مراجعه به شعبه تعیین شده نسبت به تشکیل پرونده و دریافت تسهیلات اقدام کنند.
این مسوول گفت: معرفی متقاضیان به بانکهای عامل و ارسال پیامک به آنان طی چند مرحله انجام می شود تا روند پرداخت تسهیلات با سرعت بیشتری صورت گیرد.
وی اظهار داشت: مبلغ وام های پرداختی به تمامی متقاضیان ۱۵۰ میلیون ریال است که مراجعه به هنگام متقاضیان و تکمیل پرونده موجب تسریع در پرداخت ها می شود.
خاتمی خاطر نشان کرد: شمار افراد معرفی شده به بانک های عامل جهت دریافت تسهیلات در مراحل بعدی افزایش خواهد یافت که اطلاع رسانی لازم در این زمینه انجام می شود.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان گفت: این صندوق در دولت سیزدهم چهار هزار و ۷۰۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه و ارزان قیمت به مبلغ ۶ هزار و ۸۲۷ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت کرد.
جمشید مقدم پناه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲ هزار و ۹۳۶ فقره از این تسهیلات به مبلغ ۶ هزار و ۵۷۳ میلیارد ریال در قالب تسهیلات اشتغال پرداخت، و زمینه ایجاد و تثبیت سه هزار و ۲۷۳ شغل فراهم شد.
وی اظهار کرد: همچنین هزار و ۷۶۴ فقره هم به مبلغ ۲۵۴ میلیارد ریال در قالب تسهیلات ضروری به متقاضیان در استان پرداخت شد.
مقدم پناه گفت: از اقدامات شاخص دولت سیزدهم راه اندازی نهضت احیای واحدهای راکد و نیمه فعال در کشور بود و صندوق کارآفرینی امید استان در این زمینه از ۱۸ واحد راکد و نیمه فعال با اعتباری معادل ۶۱۶ میلیارد ریال حمایت کرد.
صندوق کارآفرینی امید زنجان بیش از ۶۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان گفت: این صندوق در راستای اجرای سیاست های اشتغالزایی دولت مردمی یکی از بانک های عامل در حوزه حمایت از کسب و کارهای خرد است.
مقدم پناه ادامه داد: از زمان تاسیس این صندوق از سال ۱۳۸۵ تاکنون حدود ۳۰ هزار نفر برای طرح های اشتغالزایی از منابع صندوق بهرهمند شدند.
وی با بیان اینکه می توان رونق هر چه بیشتر اشتغال را از طریق طرح های خرد و کوچک نیز محقق کرد، اظهار داشت: ایجاد اشتغال با سرمایه گذاری کم، انعطاف پذیری در برابر تغییرات بازار، رقابت پذیری، تمرکز زدایی، توسعه مناطق کم برخوردار و توانایی در تولید کالاهای مورد نیاز شرکت ها و واحدهای بزرگ از مزیت های کسب و کارهای کوچک است.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) بروجرد گفت: ۹ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال در سال جاری به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد بروجرد پرداخت شد.
محمد پیرهادی اظهار کرد: این میزان اعتبار به صورت ۹۰ فقره وام اشتغالزایی به مددجویان زیر پوشش پرداخت شده است.
وی با تاکید بر اینکه رویکرد این نهاد حمایتی توانمندسازی افراد است، افزود: هدف از پرداخت تسهیلات، ایجاد اشتغال خرد و توانمندسازی خانوادههای زیر پوشش است.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) بروجرد یادآور شد: سال گذشته نیز یک هزار و ۱۰ طرح با اعتبار ۷۳۷ میلیارد ریال به مددجویان زیر پوشش کمیته امداد بروجرد پرداخت شد.
پیرهادی ادامه داد: تسهیلات اشتغال به مددجویان زیر پوشش در زمینههای، قالیبافی، دامداری سبک و سنگین، کشت گیاهان دارویی، آرایشگری، تعمیرات خودرو، خدمات کامپیوتری، خرید تراکتور و وانت بار، خرید تاکسی، خدمات کامپیوتری و راه اندازی آژانس بانوان بوده است.
وی بیان کرد: حمایتهای جانبی شامل مشاوره شغلی، آموزش فنی و حرفهای، تامین مواد اولیه و بازاریابی به منظور پایداری مشاغل به مجریان این طرح ها به صورت رایگان ارائه میشود.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) یادآور شد: در بخش حل مشکل سوء تغذیه نیز اقداماتی مانند اینکه افراد نیازمند از سوی شبکه بهداشت و درمان به کمیته امداد معرفی شده اند که کارت هایی برای آنها تهیه و ماهانه مبلغی از سوی کمیته امداد به حساب آنها واریز می شود. پیرهادی گفت: کمیته امداد شهرستان در راستای توانمندسازی مددجویان زیر پوشش و کاهش فقر در خانواده های نیازمند در مجموع به ۱۱ هزار و ۲۰۰ خانوار با جمعیت ۱۹ هزار و ۵۰۰ نفر خدمات حمایتی ارائه میدهد.
نظر شما