ببینید | کره بادام‌زمینی و کنجد؛ فواید و مضرات

کره بادام زمینی و کنجد دو محصول غذایی ارزشمند هستند که خواص زیادی دارند. کره بادام زمینی حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین E، منیزیم و پتاسیم است که به حفظ سلامتی قلب و عروق و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند. همچنین مصرف کره بادام زمینی به کاهش قند خون و بهبود کنترل قند خون کمک می کند و می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند. از سوی دیگر، کره کنجد حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده، فیبر، کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم، روی و ویتامین های گروه B است. مصرف کره کنجد می تواند به کاهش التهاب، بهبود سلامت استخوان و حفظ سلامتی پوست کمک کند. همچنین، مصرف کره کنجد می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی کمک کند و سطح کلسترول خوب را افزایش دهد.

ببینید | کره بادام‌زمینی و کنجد؛ فواید و مضرات
پایگاه خبری تحلیلی عصر همگرایی:

نظر شما