طرز تهیه فلافل خانگی به روش ساندویچی ها | این فلافل خوشمزه و ترد رو حتما درست کن!

طرز تهیه فلافل خانگی به روش ساندویچی ها | این فلافل خوشمزه و ترد رو حتما درست کن!

فلافل آبادانی یکی از غذاهای جنوبی معروفی است که طرفداران زیادی دارد. این غذا دستور تهیه های متنوع ای دارد که احتمالا برایتان جدید باشد.

فلافل از غذاهای معروف جنوب ایران می باشد. اصالت این غذا عربی است ولی در سراسر جهان معروف و پر طرفدار می باشد. این غذا طرز تهیه های متعدد و متفاوتی دارد.

مواد لازم فلافل :

مواد لازم میزان لازم
نخود ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
 زردچوبه ۱ ق چ
پودر فلفل قرمز ۱/۲ ق چ
پودر فلفل سیاه ۱ ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
نمک به مقدار کافی
 
طرز تهیه فلافل دستور تهیه اول 
 
اگر تصور می کنید، رسپی فلافل جنوبی همان یک مدل دستور تهیه ای است که اکثرمان بلدیم، شاید در اشتباهید. پیشنهاد می کنیم با دنبال کردن مراحل زیر، یک فلافل خوشمزه تر از همیشه درست کنید.

مرحله اول : 

ابتدا باید نخود را از شب قبل در آب خیس دهید؛ چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ و بوی نخود گرفته شود.

مرحله دوم :  

بعد از اینکه نخود ها را از آب خارج کردید داخل چرخ گوشت بریزید و کاملا چرخ کنید. این کار را دوبار انجام دهید، یعنی مجددا نخودهای چرخ شده را داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید.

مرحله سوم : 

در آخر داخل چرخ گوشت سیر و پیاز پوست کنده شده را هم بریزید و همراه با نخودها چرخ کنید.

مرحله چهارم : 

بعد از این مرحله به مواد چرخ شده، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

مرحله پنجم :

ادویه ها که شامل (زردچوبه ،فلفل سیاه،فلفل قرمز، نمک ، بکینگ پودر) است را به ترکیب اضافه کنید و با دست کاملا مواد را با هم مخلوط کنید. 

مرحله ششم :

در ظرفی مناسب پخت، به اندازه کافی روغن بریزید به طوری که فلافل ها داخل آن غوطه ور شوند.

مرحله هفتم :

روغن را روی حرارت کم قرار دهید تا کاملا داغ شود.

 مرحله هشتم :

سپس مواد فلافل را با قالب فلافل زن و یا با دست فرم دهید و داخل روغن بریزید تا کاملا دو طرف فلافل ها طلایی شود.

 

نظر شما