ببینید | روش‌های پخت سالم مواد غذایی

حجم ویدیو: ۲۷.۰۱M | مدت زمان ویدیو: ۰۰:۰۲:۱۱
دانلود ویدیو

روش‌های آب‌پَز، بخارپَز و گریل می‌توانند روش‌های جایگزین سرخ کردن با روغن باشند و غذای سالم‌تری را در اختیار فرد قرار می‌دهند.

پخت‌وپز غذا این روزها به سمت سریع پختن با استفاده از روغن‌ های سرخ‌ کردنی رفته که ترکیب روغن با کربوهیدرات‌ها و مواد غذایی مانند سیب زمینی ترکیب نامناسب و پرضرری برای بدن است.

می‌توان با استفاده از روش‌های بخارپَز، آب‌پَز و گریل غذای سالم‌تری در اختیار داشت.

 

 

نظر شما