طرز تهیه پنکیک پفکی خوشمزه
ایشون که تو عکس می بینید پنکیک پفکی اسمشون هست.
کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک هست که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه تهیه میشه،کلمه ی کرپ و پنکیک به اشتباه به جای هم استفاده می شود ولی در پنکیک از عامل پف دهنده که حالا یا جوش شیرین یا بیکینگ پودر استفاده میشه وبه همین دلیل پنکیک بیشتر بافت کیک مانند داره و پف دار تره ولی کرپ کاملاً نازکه و بافتش بیشتر شبیه نونه.
کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.
کرپ با ریختن خمیرابه رقیق بر روی یک ماهیتابهٔ داغ که معمولاً با کره چرب شده است، درست میشود.
کرپ رو می تونید شیرین یا غیر شیرین درست کنید.
و اما میریم برای درست کردن پنکیک خوشمزمون
مواد لازم پنکیک پفکی
تخم مرغ ١ عدد
شیر ١ لیوان
شکر ٢ قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
پیکینگ پودر ٢ قاشق چابخوری
آرد ١ پیمانه
روغن ٢ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه پنکیک پفکی
ابتدا تخم مرغ، شکر، روغن، شیر را با همزن دستی بهم میزنیم،بعد مواد خشک شامل(آرد،نمک،پکینگ پودر)را که الک کردیم رو به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم، کم کم اضافه کنید تا آرد گلوله نشه،(موادمون باید نه شل باشه و نه سفت) من برای یکدست دراومدن پنکیک هام از رینگ استفاده کردم که هم اندازه بشن یا از تابه سایز کوچیک استفاده کنین و حتما نچسب باشه،دو ملاقه کوچیک از مواد داخل رینگ ریختم و اجازه دادم حباب بزنه بعد برگردوندم تا اون طرف پنکیکام هم خوب بپزه،چند دقه واسه هر پنکیک کفایت میکنه و یه نکته اینکه اصلا نیازی به استفاده از روغن ندارین.
نظر شما