طرز تهیه ساندویچ صبحانه به سبک فرانسوی
از جمله فست فودهایی که بسیار مورد استفاده و مصرف عموم مردم است، «ساندویچ» است که به دلیل مصرف راحت و بدون ظرف بودنش مور د استقبال بسیار قرار می گیرد.
ساندویچ ها انواع مختلف دارند. و ما در این جا سعی بر دادن دستور و طرز تهیه ساندویچ صبحانه با ژامبون و تخم مرغ و پنیر گودا را داریم ، که نان آن با کره تست می شود که طعم خوبی به ساندویچ می دهد.
این ساندویچ علاوه بر یک صبحانه شیک و زیبا می تواند بعد از گریل کردن به ابعاد کوچک تقسیم نمود و با زیتونی که توسط خلال دندان روی آن ثابت شده است ، به عنوان فینگر فود در مهمانی ها مورد استفاده قرار بگیرد.
مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغ ۲ عدد
ژامبون ۲ ورق
شیر ½ پیمانه
خامه صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودا ۲ ورق
نان سبوس دار ۲ عدد
کره ۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت ساندویچ صبحانه
مرحله اول
تخم مرغ ها را در این رو ش باید در کاسه ای شکاند و خامه و شیر و نمک و فلفل سیاه را به آن افزود و خوب باید با هم مخلوط شوند . و پس از مخلوط نمودن ، باید تابه ای را انتخاب نمود و مواد را درون آن ریخت و بر روی حرارت گذاشت.
مرحله دوم
سپس باید کره را درون آن بیندازیم و پس از آب شدن کره باید مواد تخم مرغی را درون تابه ریخت و به طور مداوم باید هم زد تا کاملا آماده و پخته شود. سپس دو طرف نان تست را کره باید مالید و در تابه ای جداگانه باید دو طرف نان تست را برشته نمود و در انتها مواد تخم مرغی را بر روی نان می گذاریم.
مرحله سوم
سپس ژامبون ها را مقداری سرخ نموده و بر و روی تخم مرغ ها می گذاریم. و سپس یک لایه پنیر گودا و دوباره تخم مرغ ها را قرار می دهیم. و بر روی طرفی از نان پنیر خامه ای می کشیم و روی ساندویچ قرار می دهیم. و همچنین می توان ساندویچ ها را گریل یا به همان شکل ساده میل نمود.
نظر شما