طرز تهیه کلاب ژامبون
ساندویچ کلاب یکی از غذاهای راحت، سریع و در عین حال خوشمزهای است که امروزه طرفداران زیادی دارند.
در این مطلب آموزش طرز تهیه ساندویچ کلاب ژامبون را برای شما عزیزان آماده کردهایم.
مواد لازم برای تهیه کلاب ژامبون
– نان تست: ۶ برش
– ژامبون: ۶ برش
– پنیر (مانند پنیر چدار یا گودا): ۳ برش
– کاهو: چند برگ
– گوجهفرنگی: ۱ عدد (برشهای نازک)
– سس مایونز یا سس خردل: به مقدار لازم
– کره یا روغن زیتون: به مقدار لازم (برای تست کردن نان)
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
– خیارشور (اختیاری): چند عدد برش خورده
طرز تهیه کلاب ژامبون
۱. تست کردن نان :
– نانهای تست را با استفاده از کره یا روغن زیتون کمی تست کنید تا طلایی و ترد شوند.
۲. آمادهسازی مواد :
– برشهای ژامبون و پنیر را آماده کنید، برگهای کاهو را بشویید و خشک کنید، و گوجهفرنگی و خیارشور را به برشهای نازک تقسیم کنید.
۳. چیدن لایهها :
– برای هر ساندویچ کلاب، سه برش نان تست نیاز دارید.
– بر روی اولین برش نان، کمی سس مایونز بمالید. سپس یک لایه ژامبون، یک برگ کاهو و برشهای گوجهفرنگی را قرار دهید.
– برش دوم نان را روی مواد قبلی گذاشته و باز هم مقداری سس مایونز بمالید. سپس برش پنیر، یک لایه ژامبون و چند برش خیارشور (در صورت تمایل) را اضافه کنید.
– برش سوم نان تست را روی مواد قرار دهید و باز هم سس مایونز بمالید.
۴. تقسیم و سرو :
– ساندویچ را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو یا چهار قسمت مثلثی برش دهید.
– میتوانید کلاب ساندویچ را با خلال دندان در جای خود نگه دارید تا تقسیم شده و به راحتی سرو شود.
نظر شما