طرز تهیه کلاب ژامبون

طرز تهیه کلاب ژامبون

ساندویچ کلاب یکی از غذاهای راحت، سریع و در عین حال خوشمزه‌ای است که امروزه طرفداران زیادی دارند.

در این مطلب آموزش طرز تهیه ساندویچ کلاب ژامبون را برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه کلاب ژامبون

– نان تست: ۶ برش

– ژامبون: ۶ برش

– پنیر (مانند پنیر چدار یا گودا): ۳ برش

– کاهو: چند برگ

– گوجه‌فرنگی: ۱ عدد (برش‌های نازک)

– سس مایونز یا سس خردل: به مقدار لازم

– کره یا روغن زیتون: به مقدار لازم (برای تست کردن نان)

– نمک و فلفل: به مقدار لازم

– خیارشور (اختیاری): چند عدد برش خورده

طرز تهیه کلاب ژامبون

۱. تست کردن نان :

– نان‌های تست را با استفاده از کره یا روغن زیتون کمی تست کنید تا طلایی و ترد شوند.

۲. آماده‌سازی مواد :

– برش‌های ژامبون و پنیر را آماده کنید، برگ‌های کاهو را بشویید و خشک کنید، و گوجه‌فرنگی و خیارشور را به برش‌های نازک تقسیم کنید.

۳. چیدن لایه‌ها :

– برای هر ساندویچ کلاب، سه برش نان تست نیاز دارید.

– بر روی اولین برش نان، کمی سس مایونز بمالید. سپس یک لایه ژامبون، یک برگ کاهو و برش‌های گوجه‌فرنگی را قرار دهید.

– برش دوم نان را روی مواد قبلی گذاشته و باز هم مقداری سس مایونز بمالید. سپس برش پنیر، یک لایه ژامبون و چند برش خیارشور (در صورت تمایل) را اضافه کنید.

– برش سوم نان تست را روی مواد قرار دهید و باز هم سس مایونز بمالید.

۴. تقسیم و سرو :

– ساندویچ را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو یا چهار قسمت مثلثی برش دهید.

– می‌توانید کلاب ساندویچ را با خلال دندان در جای خود نگه دارید تا تقسیم شده و به راحتی سرو شود.

نظر شما