طرز تهیه ترشی لیته بندری
امروز براتون طرز تهیه یه ترشی خوشمزه رو اوردم که خیلی راحته و متفاوت درستش کنید و کلی کیف کنید.
موارد لازم + طرز تهیه
بادمجان ٤ عدد
هویج ٣ عدد متوسط
گل کلم یه بوته متوسط
فلفل سبز٤-٥ تا
گوجه حدودا ٦ تا متوسط (پوره شده)
کرفس ٢ شاخه متوسط بدون برگ(فقط ساقه)
خیار ٣ عدد
ترب سفید یک سوم(اختیاری)
موسیر حدودا ١٠٠ گرم
سیر ٦-٧ حبه
رب انار ٢٠٠ گرم
تمبر هندی یک بسته
سرکه به مقدار لازم
ادویجات،میزان ها براساس قاشق چایخوری (گلپر ٧-فلفل قرمز٢-فلفل سیاه ٢-گراماسالا ٢-زردچوبه ٤-زیره ٢-دارچین ٢-پاپریکا ٣-نمک
سبزی(ترخون ١/٥ ق غ-نعناع ٣ ق غ) می تونید یا تازه یا خشک استفاده کنید
ابتدا بادمجان ها را همراه با فلفل سبز با مقداری سرکه بجوشانید نرم که شد بریزید تو غذاساز.
همه مواد از قبیل (گلم کلم-هویج-ترب-کرفس-خیار) را جداگانه در غذاساز میکس کنید.
به هیچ وجه همه مواد را با هم نریزید، چون ممکنه مثلا خیار خیلی له بشه در صورتیکه که هویج هنوز یکدست خورد نشده،پس جدا جدا اینکارو کنید،مرتب،خب اینا شد مواد اولیه که در ظرف بزرگ ریختیم.
مرحله بعد درست کردن شیره تمبر هندی است،مقداری آبجوش بریزید رو تمبر هندی و بعد شیره شو توسط صافی از هسته ها جدا کنید و بریزید روی مواد.
مرحله بعد رب انار را بریزید.
و بعد گوجه ها را که در میکسر ریختین و له شده را اضافه میکنید.
حالا ادویه ها و سبزیجات معطر.
و مرحله آخر موقع اضافه کردن سرکه هست،مقدار سرکه را خیلی اضافه نکنید کم در حدی که موادمون نه شل بشه نه سفت و بعد موادمون رو در شیشه مورد نظر که اصلا خیس نباشه و عاری از بو بریزید و بزارید جای خنک مثل تراس و اجازه بدین جا بیفته، درست کنید و از طعم خوشمزش لذت ببرید.
فقط یه نکته بگم راجع به همه ترشی ها میزان نمک تا حدی که ترشی شور نشود کیفیت ترشی را بالا میبره.
نظر شما