طرز تهیه میگو سوخاری به دو روش | فرمول سس مخصوص میگو

طرز تهیه میگو سوخاری به دو روش | فرمول سس مخصوص میگو

میگو سوخاری یکی از غذاهای دریایی بسیار خوش طعم است که خواص زیادی هم دارد. اگر میگو سوخاری رستورانی از میگو سوخاری هایی که در منزل تهیه می کنید خوشمزه تر است پس با این مطلب همراه باشید؛ چون قصد داریم میگو سوخاری رستورانی را به خانه هایتان بیاوریم. در این مطلب دو روش برای تهیه میگو سوخاری خوشمزه توضیح داده ایم: یکی از آن ها میگو سوخاری با ماءالشعیر بوده و دیگری میگو سوخاری فرانسوی. هر کدام از روش ها را که دوست داشتید، امتحان کنید و تجربیات خود را در قسمت دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید. اما پیشنهاد می کنیم سس مخصوص میگو را هنگام سرو این غذای دوست داشتنی فراموش نکنید. اگر میگو سوخاری مخصوص پر ادویه و با طعمی خاص دوست داشتید؛ می توانید از ادویه مخصوص غذاهای دریایی نیز در تهیه میگو استفاده کنید تا خوشمزه تر شود. روش اول: طرز تهیه میگو سوخاری با ماءالشعیر مرحله اول: در طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی ابتدا باید میگوها را تمیز کنید و به خوبی بشویید. کاسه ای بردارید و در آن تخم مرغ ها را شکسته و با نمک و فلفل بهم بزنید. مرحله دوم: آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کنید. مرحله سوم: ماءالشعیر را به مایع تخم مرغ اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سپس مابقی آرد و بیکینگ پودر را به مایع اضافه کرده به قدری بهم بزنید تا یک دست شود و غلظتی مشابه ماست پیدا کند. مرحله چهارم: میگوها را در مایع بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند. مرحله پنجم: ماهیتابه ای روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن روغن بریزید. وقتی روغن کاملا داغ شد میگوها را یکی یکی در ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود. مرحله ششم: برای سرخ شدن هر طرف میگو تقریبا ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان بگذارید. وقتی میگوها کاملا سرخ و طلایی شدند آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود. سپس در ظرف سرو بکشید. میگو سوخاری با سس مخصوص، برنج و آب نارنج تازه خیلی می چسبد. نوش جان. روش دوم: طرز تهیه میگو سوخاری به روش فرانسوی مواد لازم میگو سوخاری به روش فرانسوی: تخم مرغ ۱ عدد روغن ، نمک و فلفل به مقدار لازم میگو ۱ کیلو آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری سیر ۵ حبه آرد سفید ۱ لیوان آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده ۱ لیوان مرحله اول: میگوها را تمیز کنید سپس بشویید و درون کاسه ای بریزید. آب لیمو را با سیرهای رنده شده، نمک و فلفل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود. مرحله دوم: آرد سفید و آرد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید. تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید. گوها، آن ها را از یخچال خارج کنید. درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود، میگوها را به ترتیب در کمی آرد سفید، در تخم مرغ و در مرحله آخر در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید. وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش چکیده شود. مرحله چهارم: میگوهای سرخ شده را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی و سس دلخواه، سیب زمینی سرخ کرده، سالاد سبزیجات و … سرو کنید. نکات کلیدی تهیه میگو سوخاری به روش فرانسوی -میگوها را به مقدار بسیار کم در آرد سفید بزنید. میتوانید برای تهیه میگو سوخاری ساده درون آرد سوخاری از ادویه های دلخواه مانند دارچین و کمی جعفری خرد شده نیز استفاده کنید. -در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشند. میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد شوند و میگو سوخاری پفکی داشته باشید. -برای گرفتن روغن اضافی میگوها میتوانید آن ها را در صافی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود.

میگو سوخاری یکی از غذاهای دریایی بسیار خوش طعم است که خواص زیادی هم دارد. اگر میگو سوخاری رستورانی از میگو سوخاری هایی که در منزل تهیه می کنید خوشمزه تر است پس با این مطلب همراه باشید؛ چون قصد داریم میگو سوخاری رستورانی را به خانه هایتان بیاوریم.

در این مطلب دو روش برای تهیه میگو سوخاری خوشمزه توضیح داده ایم: یکی از آن ها میگو سوخاری با ماءالشعیر بوده و دیگری میگو سوخاری فرانسوی. هر کدام از روش ها را که دوست داشتید، امتحان کنید و تجربیات خود را در قسمت دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید. اما پیشنهاد می کنیم سس مخصوص میگو را هنگام سرو این غذای دوست داشتنی فراموش نکنید. اگر میگو سوخاری مخصوص پر ادویه و با طعمی خاص دوست داشتید؛ می توانید از ادویه مخصوص غذاهای دریایی نیز در تهیه میگو استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.

روش اول: طرز تهیه میگو سوخاری با ماءالشعیر

مرحله اول:

در طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی ابتدا باید  میگوها را تمیز کنید و به خوبی بشویید. کاسه ای بردارید و در آن تخم مرغ ها را شکسته و با نمک و فلفل بهم بزنید.

مرحله دوم:

آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کنید.

مرحله سوم:

ماءالشعیر را به مایع تخم مرغ اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سپس مابقی آرد و بیکینگ پودر را به مایع اضافه کرده به قدری بهم بزنید تا یک دست شود و غلظتی مشابه ماست پیدا کند.

مرحله چهارم:

میگوها را در مایع بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.

مرحله پنجم:

ماهیتابه ای روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن روغن بریزید. وقتی روغن کاملا داغ شد میگوها را یکی یکی در ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود.

مرحله ششم:

برای سرخ شدن هر طرف میگو تقریبا ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان بگذارید. وقتی میگوها کاملا سرخ و طلایی شدند آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنشان گرفته شود. سپس در ظرف سرو بکشید. میگو سوخاری با سس مخصوص، برنج و آب نارنج تازه خیلی می چسبد. نوش جان.

روش دوم: طرز تهیه میگو سوخاری به روش فرانسوی

مواد لازم میگو سوخاری به روش فرانسوی:

تخم مرغ ۱ عدد روغن ، نمک و فلفل به مقدار لازم میگو ۱ کیلو آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری سیر ۵ حبه آرد سفید ۱ لیوان آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده ۱ لیوان

مرحله اول:

میگوها را تمیز کنید سپس بشویید و درون کاسه ای بریزید. آب لیمو را با سیرهای رنده شده، نمک و فلفل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.

مرحله دوم:

آرد سفید و آرد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید. تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.

گوها، آن ها را از یخچال خارج کنید. درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود، میگوها را به ترتیب در کمی آرد سفید، در تخم مرغ و در مرحله آخر در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید. وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش چکیده شود.  

مرحله چهارم:

میگوهای سرخ شده را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی و سس دلخواه، سیب زمینی سرخ کرده، سالاد سبزیجات و … سرو کنید.  

نکات کلیدی تهیه میگو سوخاری به روش فرانسوی

-میگوها را به مقدار بسیار کم در آرد سفید بزنید. میتوانید برای تهیه میگو سوخاری ساده درون آرد سوخاری از ادویه های دلخواه مانند دارچین و کمی جعفری خرد شده نیز استفاده کنید. -در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشند. میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد شوند و میگو سوخاری پفکی داشته باشید. -برای گرفتن روغن اضافی میگوها میتوانید آن ها را در صافی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود.

نظر شما