طرز تهیه یک املت خوشمزه
املت ها قابلیت اینو دارن که هم صبحونه هم ناهار و هم شام باشند.
مواد لازم:
فلفل دلمه سبز نصف یک عدد
فلفل دلمه قرمز نصف یک عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
قارچ ۳-۴ تا کوچک
نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر گودا ۱ ورق
روغن زیتون
طرز تهیه املت پنیر
ابتدا فلفل دلمه ای و گوجه فیله شده را ریز ریز خرد کنید و همچنین قارچ ها را اگه کوچیک هستن به دونیم و اگر بزرگترن اسلایس های نازک کنید و با روغن زیتون و ادویه کاملا تفت بدید تا سرخ بشه ولی زیاد نه چون فلفل ها تلخ میشه سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده و دوباره تفت بدید تا پنیر آب بشه،بعد زرده و سفیذده تخم مرغ رو جدا کنید و سفیده را هم بزنید و اضافه کنید به مواد وقتی یخورده خودشو گرفت بهش زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و وقتی سفیده ها پخت میتونید زیر گاز رو خاموش و پنیر گودا رو خرد کنید پنیر خودش آب میشه و تمام بسیار خوشمز است امتحان کنید.
نظر شما