با این ترفند بدون فر و نور آفتاب لواشک بازاری درست کن
اگر میخواهید در خانه لواشک درست کنید اما فضای مناسبی ندارید، طرز تهیه خوشمزه ترین لواشک خانگی بدون فر و آفتاب را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
طرز تهیه لواشک خانگی بدون نیاز به آفتاب
3 کیلو آلو سیاه رو شسته و با چاقو هست هایش را جدا کنید.
آلوها را به صورت درشت خرد کرده و داخل قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید.
دو لیوان آب اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید تا آلوها بپزند.
حرارت باید ملایم باشد تا محتویات قابلمه سر ریز نشود.
بعد از 10 دقیقه آلوها را کمی هم زده و یه قاشق نمک اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
برای خوشرنگ تر شدن لواشک، حتما کف روی آلوها را بگیرید.
قابلمه از روی حرارت برداشته و بعد از آنکه کمی خنک شد داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید.
کف یک سینی مناسب ترجیحا استیل را چرب کنید و مواد میکس شده را داخلش بریزید.
قابلمه بزرگی را تا نصفه آب کرده و روی شعله اجاق قرار دهید تا به جوش بیاید.
حالا سینی را روی قابلمه قرار دهید تا لواشک با بخار آب به آرامی خشک شود.
اجازه دهید بین 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم روی اجاق بماند.
مرتب روال خشک شدن لواشک را با دست چک کنید؛ هر زمان لواشک به دستتان نچسبید آماده است و شما می توانید از روی حرارت برداشته و وقتی خنک شد از سینی جدا کنید.
نظر شما