طرز تهیه پیتزا سیب زمینی | یه پیتزای خوشمزه و متفاوت که عاشقش میشی!

پیتزا سیب زمینی یکی از آسان‌ترین انواع پیتزا است که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد.

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی | یه پیتزای خوشمزه و متفاوت که عاشقش میشی!
مواد لازم برای ۲ نفر
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
کالباس مرغ (اختیاری) ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
سس پیتزا ۱ قاشق غذاخوری
آویشن و روغن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت پیتزا سیب زمینی

برای درست کردن پیتزای سیب زمینی ساده ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به شکل خلالی بزرگ (مثل سیب زمینی تنوری) برش می‌زنیم. سپس آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب سرد قرار می‌دهیم تا نشاسته‌شان بیرون بیاید.

سرخ کردن سیب زمینی

حالا سیب زمینی‌ها را از آب در می‌آوریم و با دستمال خوبی خشک می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن درون آن می‌ریزیم، بعد سیب زمینی‌ها را در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

گرم کردن فر

سپس سیب زمینی‌های سرخ شده را روی توری فلزی یا دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان برود. حالا فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا آماده ی پخت پیتزا شود.

چیندن مواد در ظرف پیتزا

حالا سیب زمینی‌ها را به صورت منظم در ظرف مخصوص پیتزا می‌چینیم و سس پیتزا یا سس کچاپ را روی آنها می‌ریزیم. سپس کالباس مرغ را به شکل خلالی خرد کرده و روی سیب زمینی‌ها می‌پاشیم.

پوشاندن مواد با پنیر پیتزا

در این مرحله، روی کالباس‌ها را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم. به دلخواه می‌توانیم مقداری فلفل دلمه‌ای رنگی و قارچ روی پنیر بریزیم. سپس ظرف پیتزا را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا آماده شود.

سرو

زمانی که پنیر پیتزا کاملاً ذوب شد، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کرده و در ظرف سرو قرار می‌دهیم، آن را برش می‌زنیم و با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

نکات تهیه پیتزا سیب زمینی

پیتزا سیب زمینی بدون فر

اگر می‌خواهید این پیتزا را روی گاز درست کنید، ابتدا یک تابه مناسب را کمی چرب کنید. سپس مواد پیتزا را به ترتیب درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بپزد.

بعد از اینکه پنیر پیتزا به طور کامل ذوب شد، پیتزای شما آماده است. اگر می‌خواهید پنیر روی پیتزا طلایی شود، می‌توانید به آرامی آن را برگردانید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا رنگ بگیرد.

 

نظر شما