طرز تهیه ترشی پیاز خوشمزه و فوری | با این ترفند طلایی نیم ساعته ترشی درست کن

در دنیای پر تنوع آشپزی، هر از گاهی با دستورهایی مواجه می‌شویم که نه تنها با طعم و مزه‌شان، بلکه با روند ساده و لذت‌بخش تهیه‌شان نیز، قلب‌هایمان را تسخیر می‌کنند. یکی از این دستورها، “طرز تهیه ترشی پیاز” است که با طعم عالی و خاصیت هضم بخشی‌اش، همراهی ایده‌آلی برای انواع غذاها به شمار می‌رود.

طرز تهیه ترشی پیاز خوشمزه و فوری | با این ترفند طلایی نیم ساعته ترشی درست کن
پایگاه خبری تحلیلی عصر همگرایی:

برای تهیه ترشی پیاز مجلسی، ابتدا پیازها، سیر و فلفل قرمز را شسته و کاملاً خشک کنید. مواد را به همراه نعناع خشک به‌صورت منظم در شیشه بچینید. سرکه را با نمک و شکر روی حرارت گرم کرده و پس از خنک شدن، روی مواد بریزید تا کاملاً پوشیده شوند. درب شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک نگهداری کنید. پس از آماده شدن، ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط مقدار مواد

پیاز سفید یا قرمز ریز ۲۰ عدد

فلفل قرمز ۲ عدد

سیر ۲ حبه

نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

شکر نصف قاشق چایخوری

برای تهیه ترشی پیاز مجلسی ابتدا پیازها را پوست می گیریم و داخل آبکش می ریزیم، سپس به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی پیازها خارج شود و پیازها کاملا خشک شوند و هیچگونه رطوبتی نداشته باشند.

اگر می خواهید برای خشک شدن پیازها منتظر نمانید می توانید پیازها را با دستمال حوله ای خشک کنید. توجه داشته باشید که اگر پیازها دارای رطوبت باشند ترشی شما خیلی سریع کپک می زند، به همین دلیل مرحله خشک کردن پیازها را با دقت انجام دهید.

در ادامه سیرها را پوست می گیریم و پس از شستشو با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. حالا فلفل قرمز را نیز می شوییم و با دستمال خشک می کنیم. تمام مواد ترشی باد کاملا خشک و بدون رطوبت باشند تا ماندگاری ترشی بالاتر برود.

حالا به سراغ آماده کردن ترشی می رویم، برای این منظور یک ظرف شیشه ای متناسب با مقدار مواد ترشی انتخاب می کنیم و پیازها را به همراه سیر، فلفل قرمز و نعناع خشک به صورت منظم داخل ظرف شیشه ای می ریزیم.

حالا سرکه را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سرکه داغ شود، سپس شکر و نمک را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا شکر و نک به طور کامل در سرکه حل شوند.

اگر می خواهید ترشی شما ملایم تر شود می توانید کمی آب جوشیده شده هم به سرکه اضافه کنید. در این مرحله صبر می کنیم تا سرکه در دمای محیط خنک شود سپس آنرا با یک پارچه تمیز صاف می کنیم و روی مواد داخل شیشه می ریزیم.

نکته مهم در مورد اضافه کردن سرکه به مواد ترشی این است که حتما باید به قدری سرکه به شیشه حاوی مواد ترشی اضافه کنیم که مقدار سرکه حداقل یک بند انگشت بالاتر از مواد باشد. حالا درب شیشه را محکم می بندیم به صورتی که هیچ هوایی وارد شیشه نشود.

شیشه ترشی را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید نگهداری می کنیم تا ترشی آماده شود. پس از آنکه ترشی آماده شد آنرا در یخچال نگهداری می کنیم و پس از هر با مصرف درب ظرف را محکم می بندیم.

نظر شما