طرز تهیه خاگینه شیک و خوشمزه

خاگینه یکی از شیرینی های ساده و قدیمی ایرانی است که از آن به عنوان میان وعده و صبحانه هم می توان استفاده کرد. این شیرینی خوشمزه را برای اینکه مقوی تر باشد به همراه شیره طبیعی انگور سرو می کنند.

طرز تهیه خاگینه شیک و خوشمزه

برای تهیه خاگینه قالبی که یک غذای ساده و خوشمزه است، می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید:

مواد لازم خاگینه قالبی

– تخم‌ مرغ: ۴ عدد

– آرد: ۲ قاشق غذاخوری

– شیر: ۱/۲ پیمانه

– نمک و فلفل: به مقدار لازم

– روغن مایع یا کره: برای چرب کردن قالب

– سبزیجات معطر (مثل جعفری یا شوید) : ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه خاگینه قالبی

۱. آماده‌سازی مایه خاگینه :

– تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید تا یکدست شود.

– شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.

– آرد را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا مایه‌ای صاف و بدون گلوله حاصل شود.

– در صورت تمایل، سبزیجات معطر را اضافه کنید و مخلوط کنید.

۲. پخت خاگینه :

– قالب مورد نظر را با روغن یا کره چرب کنید.

– مایه خاگینه را در قالب بریزید.

– قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه قرار دهید تا خاگینه پف کند و سطح آن طلایی شود.

۳. سرو :

– خاگینه را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.

– آن را برش زده و در ظرف سرو قرار دهید.

نظر شما