قند خون | کاهش قند خون

کاهش قند خون با این افزودنی خوش طعم

کاهش قند خون با این افزودنی خوش طعم

وقتی هل به صورت پودر مصرف شود ممکن است بتواند قند خون را کاهش دهد.

یک مطالعه نشان داد که تغذیه موش‌ها با رژیم غذایی پرچرب و کربوهیدرات بالا (HFHC) باعث می‌شود که سطح قند خون آنها برای مدت طولانی‌تری نسبت به زمانی که با رژیم غذایی معمولی تغذیه می‌شدند، بالا بماند.

به گزارش نشریه ایندیپندنت، رایج‌ترین روش استفاده از هل در پخت و پز یا نان‌ها و شیرینی‌جات و یا دم‌ کردن به همراه چای و دیگر دمنوش‌ها است. هل یک چاشنی همه کاره است و اغلب به کاری و غذاهای هندی و همچنین شیرینی‌های زنجبیلی، نان و سایر محصولات پخته شده اضافه می‌شود.

 

نظر شما