با این روش دیگه نگران سر رفتن غذا نباش | دیگه غذات سر نمیره اگه ...
میخوام بهتون یاد بدم با استفاده از یک کفگیر چوبی از سر رفتن غذا جلوگیری کنین!

نکات خانه داری برای سر نرفتن غذا از قابلمه
یکی از ناخوشایند ترین اتفاق های ممکن در آشپزی سر رفتن غذا است که با یک لحظه غفلت رخ میدهد ! سر رفتن غذا میتواند کل اجاق گاز را کثیف کند و زمان زیادی را از شما برای تمیزکردن آن بگیرد. دانستن برخی فوت و فنها و ترفندهای مربوط به آشپزی سبب میگردد تا بتوانید با آرامش بیشتری آشپزی کنید. استفاده از کفگیر چوبی برای جلوگیری از سر رفتن غذا نیز یکی ازهمین ترفندهاست !
یک قاشق چوبی داخل قابلمه قرار بدید
قرار دادن یک قاشق چوبی یکی از مشهورترین، امن ترین و راحتترین روشها برای جلوگیری از سرریز شدن شیر و یا هر مایع دیگری به هنگام جوشیدن است. قاشق بزرگ و تمیزی مانند قاشق های بزرگ چوبی و یا ملاقه داخل شیر بگذارید به طوری که دسته آن روی لبه ظرف قرار بگیرد . زیرا فرآیند جوشیدن از قسمت مرکزی ظرف با حباب های بزرگ شروع می شود، قرار دادن قاشق چوبی مانع از ایجاد حباب ها و سرریز شدن شیر می شود… ولی خب نه برای یک مدت طولانی !
ترفندهای کاربردی برای جلوگیری از سر رفتن غذا
۱. چرب کردن داخل قابلمه
یکی از بهترین روشها برای جلوگیری از سر رفتن غذا، چرب کردن داخل قابله است. به این صورت که به اندازه ۵ سانتیمتر از اطراف قابلمه را با روغن چرب کنید. در این حالت حبابهای آب با بالا آمدن و برخورد با سطح روغنی از بین میروند و به هیچ عنوان غذا سر نمیرود.
۲. استفاده از خلال دندان
برای جلوگیری از سر رفتن غذا و کثیف شدن اجاق گاز، تنها کافی است یک عدد خلال دندان را به صورت افقی بین درب قابلمه و بدنه آن قرار داد. در این حالت، با ایجاد یک فضای کوچک، بخار از قابلمه به تدریج خارج شده و از سر رفتن غذا جلوگیری خواهد شد.
۳. استفاده از قاشق چوبی بزرگ
یکی از ترفندهای قدیمی که اغلب نیز با آن آشنا هستید، استفاده از قاشق چوبی بزرگ برای جلوگیری از سررفتن غذا است. بدین صورت که قاشق چوبی به حالت افقی روی قابلمه یا ظرف در حال جوشیدن قرار میگیرد و زمانی که محتویات قابلمه یا ظرف بالا بیاید، با برخورد حبابها به قاشق چوبی، کاملاً از بین میروند و دیگر غذا روی اجاق سر نمیرود.
۴. استفاده از یک تکه کره
چه چیزی میتواند از سر رفتن غذا بر روی اجاق گاز جلوگیری کند؟ یک تکه کره. شما با انداختن تکهای کره در غذا میتوانید از سر رفتن آن و کثیف شدن اجاق گازتان جلوگیری کنید. کره میتواند تمامی حبابهای ایجاد شده در نتیجه جوشیدن را از بین ببرد.
در این مقاله به ۴ روش کاربردی برای از بین بردن حبابهای غذای در حال جوش و جلوگیری از سر رفتن آن اشاره شد. البته بهتر است برای اطمینان بیشتر، هر چند مدت یکبار به غذای خود سر بزنید و غذا را بر روی شعله ملایم قرار دهید تا به طور کامل بپزد و سر نرود.
نظر شما