با این ترفند بدون فر و نور آفتاب لواشک بازاری درست کن

با این ترفند بدون فر و نور آفتاب لواشک بازاری درست کن

اگر میخواهید در خانه لواشک درست کنید اما فضای مناسبی ندارید، طرز تهیه خوشمزه ترین لواشک خانگی بدون فر و آفتاب را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

طرز تهیه لواشک خانگی بدون نیاز به آفتاب

    3 کیلو آلو سیاه رو شسته و با چاقو هست هایش را جدا کنید.

    آلوها را به صورت درشت خرد کرده و داخل قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید.

    دو لیوان آب اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید تا آلوها بپزند.

    حرارت باید ملایم باشد تا محتویات قابلمه سر ریز نشود.

    بعد از 10 دقیقه آلوها را کمی هم زده و یه قاشق نمک اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

    برای خوشرنگ تر شدن لواشک، حتما کف روی آلوها را بگیرید.

    قابلمه از روی حرارت برداشته و بعد از آنکه کمی خنک شد داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید.

    کف یک سینی مناسب ترجیحا استیل را چرب کنید و مواد میکس شده را داخلش بریزید.

    قابلمه بزرگی را تا نصفه آب کرده و روی شعله اجاق قرار دهید تا به جوش بیاید.

    حالا سینی را روی قابلمه قرار دهید تا لواشک با بخار آب به آرامی خشک شود.

    اجازه دهید بین 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم روی اجاق بماند.

    مرتب روال خشک شدن لواشک را با دست چک کنید؛ هر زمان لواشک به دستتان نچسبید آماده است و شما می توانید از روی حرارت برداشته و وقتی خنک شد از سینی جدا کنید.

نظر شما